Türkiye'deki tüm gençlere müjde! 30 yaşından küçükseniz yararlanabilirsiniz: Bir kuruş bile ödemeyecekler

Türkiye'deki tüm gençlere müjde! 30 yaşından küçükseniz yararlanabilirsiniz: Bir kuruş bile ödemeyecekler
Gençler için ücretsiz tatil fırsatı! Gezgin projesi kapsamında, her ilde birer erkek ve birer kız öğrenci yurdu gençlere ücretsiz konaklama imkanı sunuyor. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yıl, yaz mevsiminde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gezgin projesi aracılığıyla 18-30 yaş arasındaki gençlere ücretsiz tatil imkanı sunulmuştu. Bu yıl ise Bakan Osman Aşkın Bak, her ilde bir erkek ve bir kız öğrenci yurdunun gençlere özel ücretsiz konaklama fırsatı sunacağını duyurdu.

BAŞVURU AYRINTILARI

1

Gençlere destek olmak adına ortak bir çaba gösterilirken, Bakan Bak, gençlere kaldıkları şehirde müzekart hizmeti sağlanacağının altını çizerek başvuruların önemini vurguladı. Gençler, ülkelerindeki ilginç yerleri keşfedebilecek ve bütçelerini sıkıntıya sokmadan yakından takip edebilecekler. Her ilde önemli turistik noktaları ziyaret etmeleri için destek sağlanıyor. Gezgin projesi 10 Temmuz'da başladı ve 27 Ağustos'ta sona erecek.

Ücretsiz konaklama için gerekli başvurular, www.seyahatsever.gsb.gov.tr adresi üzerinden tamamlanabilir. Ayrıca başvuruları yapmak için 444 04 72 numaralı hattı da arayabilirsiniz.

Bu proje, gençlere yeni deneyimler kazandırırken, ülkemizin farklı bölgelerini keşfetmelerine olanak tanıyacak. Ücretsiz konaklama imkanı, gençlerin seyahat etmelerini ve yeni yerler keşfetmelerini teşvik ederek, kültürel ve turistik açıdan kendilerini geliştirmelerini sağlayacak.