Garanti BBVA'dan Emeklilere Özel: 22.500 TL'ye Varan Promosyon Güncellemesi

Garanti BBVA'dan Emeklilere Özel: 22.500 TL'ye Varan Promosyon Güncellemesi
Emeklilerin uzun zamandır beklediği müjdeli haber sabah saatlerinde geldi.

Milyonlarca emeklinin beklediği güzel haber sabah saatlerinde geldi. Emeklilere yönelik olarak yapılan açıklamada 1 maaş ikramiye kadar ek ödeme yatırılacağı ilan edildi.

Seçim öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile emeklilere promosyon tutarında artışa gidileceği duyurulmuş, kamu bankaları tarafından 5 bin TL olarak ödenen rakam 12 bin TL’ye yükseltilmişti. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından ödenen promosyon tutarı 12 bin TL olurken özel bankalar ise bu rakamı 18 bin TL seviyesine kadar çıkardı.

EMEKLİ MAAŞI OLANA ÇİFT MAAŞ İKRAMİYE! GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Garanti BBVA Bankası, emekliye yönelik olarak promosyon rakamını 15 bin TL net promosyon ve 7.500 TL chip para ödemesi olmak üzere toplamda 22.500 TL olarak güncelledi. Böylelikle, Garanti BBVA Bankası, emekli promosyonunda 15 Bin TL net promosyon ödemesinin yanı sıra aynı zamanda Bonus Kredi Kartı alan emeklilere toplam 7 bin 500 TL bonus kazanma imkanı sundu.

Bu güncellemeyle birlikte emekliler, emekli maaşı promosyonu olarak en düşük emekli maaşı olan 10 bin TL üzerinden hesaplandığında toplamda 2 maaş ikramiye ödemesi almış olacaklar. Garanti BBVA emekli promosyonu olarak net 15 bin TL + 7.500 TL bonus para olmak üzere toplamda 22 bin 500 TL ödeme alma imkanı sunacak. Promosyon tutarı için emekliler bankaya başvuru yapabilecekleri gibi e-Devlet üzerinden de emekli maaşı taşıma başvurusu yapabilecekler.