Ziraat Bankası'ndan 1.000 TL kazanma fırsatı için son günler

Ziraat Bankası'ndan 1.000 TL kazanma fırsatı için son günler
Ziraat Bankası, nisan ayında başlattığı kampanya kapsamında müşterilerine 1.000 TL hediye edeceğini duyurdu. Kampanya sona ermek üzere.

Ziraat Bankası, nisan ayında duyurduğu ve sona ermek üzere olan kampanya kapsamında müşterilerine 1.000 TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası, çeşitli sektörlerde düzenlediği kampanyalarına bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz günlerde beyaz eşya sektörüne yönelik bir kampanya başlatan banka, bu kampanya kapsamında müşterilerine 1.000 TL kazanma fırsatı sunuyor.

Kampanya Detayları:

Kampanyaya katılım, Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden gerçekleştirilebilir.Kampanyadan faydalanmak için alışveriş öncesinde promosyona katılmanız gerekmektedir.Ana faaliyet konusu giyim ve ayakkabı sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki üye firmalardan yapılan giyim ve ayakkabı alımları kampanyaya dahil değildir. Bu promosyon, kişisel banka kartına sahip müşteriler için geçerlidir.Promosyon, müşteri bazlı olup 1.000 TL’ye kadar banka kartı kazanılabilir.Promosyonu sağlayan müşterilerin kartlarına Bankkart Lirası anında yüklenecektir.Bankkart’ın kredi ile banka kartı imkanları kullanılarak yapılan işlemler, harcama tutarına dahil edilecektir.