Kuaföre binlerce lira vermenize gerek yok! Bu 5 yağ ile saçlarınız ışıl ışıl parlayacak

Kuaföre binlerce lira vermenize gerek yok! Bu 5 yağ ile saçlarınız ışıl ışıl parlayacak
Seyahate çıkmadan önce saçlarını boyamak için kuaföre giden kadınların tatilden döndüklerinde de masrafları oluyor. Deniz suyu ile iyice açılan saçlarınızı yeniden boyamak istemeyenlere 5 bileşenli tedavi daha uzun ömürlü saçlar verecektir.

Yaz tatiline çıkmadan önce kuaföre gidilerek boyanan ve bakımı yapılan saçlar, bayram sonrasında yerini kuru ve aynı zamanda yıpranmış saçlara bırakacaktır. Saçlarının parlak, ışıltılı ve güçlü görünmesini isteyen kadınlar tatilin hemen ardından yeniden masrafa girmek zorunda kalıyorlar.

Cep dostu tedavilerimiz sayesinde bu masraflar ortadan kalkar. Deniz suyuyla saçlarını açık boyamak istemeyenler için harika bir çözüm sunuyoruz. Bu tedavi saçınızın daha uzun süre dayanmasını sağlayacaktır. Deniz suyunun beyazlatıcı etkisi ile saçlarınızı renksiz bırakan efsane tedavinin içeriği, nasıl hazırlanacağı ve nasıl kullanılacağı gibi tüm bu soruların yanıtlarını aradık.

Sadece 5 malzemeyle yapabileceğiniz ekonomik bir bakım ile boyalı saçlarınızın daha uzun süre dayanmasını sağlayacak efsanevi karışımın tarifini sizlerle buluşturuyoruz. İşte boyanın saçınıza nüfuz etmesini ve saçınızda daha uzun süre kalmasını sağlayan bir karışım formülü. İşte güzellik maliyetlerini azaltan karışımla ilgili gerekli malzemeler:

* Hint yağı

* Badem yağı

* Susam yağı

* Çörekotu yağı

* Defne tohumu yağı

Hazırlanışı ve kullanımı:

İlk olarak, tüm yağları birlikte karıştırın. Ardından, hazırlanan karışımı saçınıza uygulamak için ellerinizi kullanın. Sonra kemikleri kafasına koyun. En az 2-3 saat saçınızda bekletin.

Daha iyi sonuçlar için karışımı gece boyunca saçınızda bırakın.