Cüzdanını alan Migros'a koşacak! Tam 60 üründe fiyatlar eskiye döndü

Cüzdanını alan Migros'a koşacak! Tam 60 üründe fiyatlar eskiye döndü
Migros Sanal Market'ten kaçırılmayacak fırsat! Taze ve yemeye hazır piliç-hindi ürünlerinde indirim! Money Kart veya Money Bonus ile alışveriş yapın, indirimi kaçırmayın! Stoklarla sınırlıdır. İndirimli ürünler listesi haberimizde...

Migros müşterilerini sevindiren indirim haberleri gelmeye devam ediyor! Migros Sanal Market, 22 Temmuz 2023 tarihlerine özel olarak Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde taze ve yemeye hazır piliç-hindi ürünlerinde %20 indirim fırsatı sunuyor.

Migros'un yaptığı açıklamada, kampanyalı ürünlerin mağaza stoklarıyla sınırlı olduğu ve ürünlerin dönemsel olarak değişebileceği belirtiliyor. Ancak müşteriler, indirimden faydalanmak için belirtilen tarihlerde alışveriş yaparak bu avantajlı tekliften yararlanabilecekler.

Özellikle Money Kart veya Money Bonus sahipleri için büyük bir fırsat olan bu indirimde, sepet tutarında indirim otomatik olarak uygulanacak. Ancak stok durumlarından dolayı bazı ürünler tedarik edilemeyebilir. Bu durumda da, kampanya şartlarına uygun olarak indirimden faydalanmak mümkün olacak.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

1

2

3


Dikkat edilmesi gereken bir nokta ise iade talebi durumunda. Kampanyadan yararlanılarak alınan ürünlerin iadesi yapıldığında, indirim tutarı iade edilen üründen düşülerek ücret iadesi gerçekleştirilecek.

Migros müşterileri için büyük bir fırsat olan bu indirim kampanyası, özellikle hazır piliç-hindi ürünlerini uygun fiyatlarla almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Ancak stokların sınırlı olduğu göz önünde bulundurularak, hemen harekete geçmek gerekebilir. Migros Sanal Market, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla alışveriş deneyimini daha da keyifli hale getiriyor.