Terapi İstanbul

Terapi İstanbul
Günlük hayatta yaşanılan duygusal sorunlar, iş hayatının ve yoğunluğun getirdiği olumsuzluklar ve daha birçok psikolojik problem, psikoterapi yöntemi ile çözüme kavuşmaktadır.
 Biz kimiz?

Günlük hayatta yaşanılan duygusal sorunlar, iş hayatının ve yoğunluğun getirdiği olumsuzluklar ve daha birçok psikolojik problem,  yöntemi ile çözüme kavuşmaktadır.  Depresyon, alkol bağımlılığı, panik atak gibi çok ciddi ve yaşamı olumsuz etkileyen sorunlar ile başa çıkmak için bireylerin mutlaka uzmanlardan destek alması gerekmektedir. Zamanında önlenemeyen psikolojik sorunlar gün geçtikçe bireyin hayatını daha fazla olumsuz etkilemektedir. Psikoterapi, bireylerin içinden çıkamadığı sorunların profesyonel yardımlar ile aşılmasını ve günlük hayatın daha huzurlu geçirmesini sağlar. Bireysel uygulanabileceği gibi grup terapisi, aile terapisi olarak da uygulanabilmektedir.

Mutlaka alanında uzman  ile uygulanması gereken bir bilim dalıdır. Bireye uygulanacak yöntemin faydalı olması ancak alanında uzman kişiler tarafından çözümlenebilmektedir. Bizler alanında uzman tüm psikiyatri doktorlarını bünyemizde bulundurmakta ve bireylere çözüm odaklı bir süreç uygulamaktayız.  Uzmanlarımız kişilerin öncelikle sorunlarının neler üzerinde yoğunlaştığını ve kişinin beklentisinin ne olduğunu çözümler ve daha sonra ortaya çıkan sonuçlar ışığında bir tedavi süreci başlar.

Özellikle aile terapisi alanında uygulamalarımız ile günümüzde yaşanan ailevi problemlere çözüm bulmakta ve giderek artan boşanmaların önüne geçmek için çabalamaktayız. Bunun dışında çocuk danışmanlığı, cinsel bozukluklar gibi alanlarda da hizmet ederek, tüm bireylerin günlük hayatında var olabilecek sorunlar üzerine yoğunlaşmaktayız.  
   Sizlerde günlük hayatınızı olumsuz etkileyen sorunlar yaşıyor ve hayatınıza tüm bunlardan uzaklaşarak devam etmek istiyorsanız, bizler ile kolayca iletişime geçerek, un uzman psikoterapist kadrosuna başvurabilirsiniz.