Survivor All Star'da 25 Haziran'da kim elendiŞok isim adaya veda etti

Survivor All Star'da 25 Haziran'da kim elendiŞok isim adaya veda etti
Survivor All Star'da 25 Haziran'da kim elendiŞok isim adaya veda ettiSurvivor All Star'da 25 Haziran'da kim elendi?Adaya veda eden şok isim belli oldu..Survivor All Star'dan bir yarışmacı daha adaya veda edecek.Dokunulmazlığı bir ünlüler bir gönüllüler kazandı ve kriitik bir konsey yapılacak.
 Survivor All Star'da 25 Haziran kim elendi?Adaya veda eden şok isim..Survivor All Star'dan bir yarışmacı daha adaya veda edecek.Dokunulmazlığı bir ünlüler bir gönüllüler kazandı ve kriitik bir konsey yapılacak.

Survivor All Star'da 2 Haziran dokunulmazlık oyununu kazanan gönüller oldu.Böylece Ünlüleden bir kişi eleme adayı olacaktı normal şartlarda ama 2 yarışmacı kaldığından her iki yarışmacıda aday olacak.

24 Haziran'daki dokunulmazlıkta Hasan ve Hilmicem aday olmuştu..Bu konseyde ise Hakan ve Merve aday olacaklar.4'ünden birisi daya veda edecek.

Sabit SMS oylamasında en az oy alan yarışmacı adaya veda edecek.Adaya Hakan'ın veda etmesini bekliyoruz..Bakkalım SMS oylamasında adaya veda eden isim kim olacak.

Merve mi Hakan mı Hasan mı Hilmicem mi kim elenecek nefesler tutuldu.Adaya veda eden isim ise Hakan oldu.