İzmir obezite cerrahisi

İzmir obezite cerrahisi
Obezite, insan vücudunda yağ hücrelerinde depolanan doğal enerji rezervlerinin ciddî risk oluşturacak düzeyde artması ve sonuçta ölüm oranlarının kaçınılmaz olarak yükselmesi ile karakterize bir hastalıktır.
 Obezite, insan vücudunda yağ hücrelerinde depolanan doğal enerji rezervlerinin ciddî risk oluşturacak düzeyde artması ve sonuçta ölüm oranlarının kaçınılmaz olarak yükselmesi ile karakterize bir hastalıktır. Bunun önlenmesi ve tedavi edilmesi oldukça önemlidir.

Tedavi süreçleri hastalara göre farklılık gösterebilmektedir. Aşırı obez olan kişilere genelde cerrahi tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Cerrahi yöntemler sayesinde kısa bir sürede hastalar büyük oranda kilo verebilmektedir. İstenmeyen görüntülerden kısa sürede kurtulabilmektedir. Obezite cerrahisi içerisinde birçok yöntemi taşımaktadır. Cerrahi tedavi yöntemleri hakkında bilgi almak için hakkında da kapsamlı bilgiyi buradan elde edebilirsiniz.

Tüp mide ameliyatı hastaların kilo vermelerini sağlayan ve tekrar kilo almalarının büyük oranda önüne geçen bir tedavi yöntemidir. Tüp mide ameliyatında Ghrelin yani açlık hormonu üretilen midenin fundus bölgesi kesilip çıkartıldığı için doğal olarak iştah da azalmış olur ve kilo kaybı yaşanır. Bu sayede hastalar rahatlıkla kilo verebilir. Ayrıntılı bilgi almak için https://www.karatashastanesi.com.tr/obezite-cerrahisi adresini tıklayabilirsiniz. Özel Karataş Hastanesi’nde obezite tedavisi uzman kadro tarafından yapılmaktadır.