Şifresiz Olarak Sigorta Primleri Öğrenme - SSK Sorgulamaları Yapma

Şifresiz Olarak Sigorta Primleri Öğrenme - SSK Sorgulamaları Yapma
Selahattin Demirtaş'ın önünü kesen kadın bakın neler dedi.Mimarlar Odası ve Halkevleri'ni ziyaret eden HDP Eş genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a başörtülü bir kadın tepki gösterdi. Kadın "Sizin sözlerinize güvenmiştik" dedi.

Ülkemizde, çalışan emekçilerimizin hakkının fazlasıyla gasp edildiği bir sosyal güvence kurumu olan SSK, sorgulama işlemleri ile haksızlıkların giderilmesi için tek yoldur. Farklı yollarla SSK sorgulama işlemi yapılmaktadır. En yaygın olarak kullanılan yöntem T.C ile SSK sorgulama işlemidir. Bu yöntemin yaygın kullanılma sebebi ise herhangi bir şifre gerektirmeden yapılmasıdır. www.tcilessksorgulama.net internet adresi üzerinden şifresiz olarak T.C. ile SSK sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. İşleminiz için siteye giriş yaptıktan sonra sizden istenilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız yeterlidir. Sizden istenilen bilgilerde yanlışlık olduğu takdirde işleminizi gerçekleştiremezsiniz. Çalışan vatandaşlarımız işverenleri tarafından sigorta primlerinin ödenip ödenmediğini öğrenmek için bu sorgulama işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ayrıca bu yöntem ile işe giriş çıkış tarihlerini, mevcut bulunan prim borçlarınızı, yatırılan primlerinizi öğrenebilirsiniz. Emeklilik için büyük bir önem taşıyan sigorta primleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmalısınız.

Primlerin ödenip ödenmemesi de bir o kadar önemlidir, ödenmeyen primler emeklilik tarihini doğrudan ertelemektedir. İşveren tarafından mağdur olmamak için düzenli olarak sorgulama işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Sigorta primini kendi ödeyen vatandaşlarımız için yanı dışardan emekli olan vatandaşlarımız için bu durum daha önemli bir hal almaktadır. Yatırılan primin sistem tarafından gerçekleşen bir hata nedeni ile yatırılmadı olarak gözükmesi, kullanıcının emeklilik tarihinde sapmaya neden olacaktır. internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak T.C. ile SSK sorgulama işlemi gerçekleştirebilir ve bu tür durumlarda mağduriyetinizi ortadan kaldırabilirsiniz. SSK kurumunu kullanan her vatandaşın düzenli olarak bu sorgulama işlemini gerçekleştirmesi kendi adına büyük bir fayda sağlar.