Dilan Polat'a bir şok daha!

Dilan Polat'a bir şok daha!
Tüm servetlerine el konulan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin bu sefer de tek tek arabaları aldındı.

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla kendilerini ele veren Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik yapılan operasyonlarda 17 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin arasında Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'da bulunuyor. Polat çifti hakkında soruşturma devam ederken ikilinin kelepçeli halleri sosyal medyada gündem oldu. Bu şokun ardından bir kötü haber daha geldi. Dilan Polat asıl şimdi bitti! Tüm serveti elinden gitmişti, bu olaydan sonra eski fakir günlerine geri dönüyor. Evlerinin önünden tek tek alındırlar.

DİLAN POLAT ASIL ŞİMDİ BİTTİ!

Suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak, kara para aklamak ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik yapılan operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin arasında Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'da bulunuyor. İkilinin tüm mal varlıkları incelemeye alınırken gelen görüntüler herkesi şoke etti. Polat çiftinin evinde ve iş yerlerindeki araçlar çekicilere yüklenerek sergilenmek üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürülüyor.

ghhghg-2023-11-02t152020-244.webp

EVLERİNDEN ÇIKAN ŞEYLERİ GÖRÜNCE ŞOK OLACAKSINIZ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonlar yönelik ilk görüntüler geldi. Dilan Polat'ın evinde yapılan aramalarda 80 sayfa dokümana el konuldu. Şirket ortağı Zümrüt Yerebakan'ın evinde 10 bin dolar, Zekai Tepe'nin evinde 1 adet hard disk ve 350 tabanca mermisi, Ahmet Gün'ün evinde ise 36 adet hesap dökümü 120 bin lira ile 1 adet laptop ele geçirildi.

TÜM ARABALARINA EL KONULDU

İddiaya göre, MASAK'ın yaptığı incelemede 5 şirket üzerinden sahte fatura yöntemiyle Engin Polat'a ait MİLDA gayrimenkul şirketine 200 milyon lira aktarıldı. Polis ekipleri bu konuda detaylı çalışma başlattı.

kjkjkj-2023-11-02t152001-183.webp