Dilan Polat'ın, Şule'si de tutuklandı! Evin temizlik yardımcısıyken, maaşıyla lüks villa almıştı

Dilan Polat'ın, Şule'si de tutuklandı! Evin temizlik yardımcısıyken, maaşıyla lüks villa almıştı
Kara para aklama şüphesiyle Dilan Polat geçtiğimiz gün gözaltına alındı. Gözler ise Dilan'ın favori yardımcısı olan Şule'ye çevrildi. Aldığı temizlikçi maaşıyla lüks villa alan Şule'de gözaltına alındı.

Vergi kaçırma ve kara para aklama iddiaları ile gündemde olan Polat çifti, geçtiğimiz akşam düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınanlar arasında Sinem Sıla Doğu, Kürşat Polat, Sezgin Polat ve Ahmet Gün'ün de olduğu 17 şüpheli var.

dilan-polat-sule-1.jpg

KARA KUTU ŞULE

Gözaltına alınanlar arasında Polat Ailesiyle uzun yıllardır birlikte olan Şule'nin yer alıp almadığı ise merak ediliyor. TvGündemi'nde yer alan haberde; Dilan Polat'ın kara kutusu olarak adlandırılan ve biran olsun yanından ayrılmayan Şule'nin de gözaltına alınanlar arasında yer aldığı iddia edildi. Polat ailesinin sağ kolu olan Şule, geçen ay bir anda işten ayrılmış ve birkaç gün sonra geri dönmüştü.

1621784.webp

MAAŞIYLA LÜKS EV ALMIŞTI

Konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmayacağını söyleyen Dilan Polat'ın aksine Şule ortada dönen dedikodulara açıklık getirmek istemiş ve evleneceği için ailenin yanından ayrıldığını söylemişti. Trabzonlu bir iş adamıyla evleneceğini söyleyen Şule'nin patronu Dilan Polat'ın lüks villasından alması ise sosyal medyada dikkat çekmişti.