Yıldızları Örnek Alarak!

Yıldızları Örnek Alarak!
Körfez Veda Spor Tesisleri içerisinde çalışmalarını sürdüren minikler, altyapılarını yıldız futbolcuları örnek alarak sağlamlaştırıyorlar. Bunu da tesis içerisindeki alanlarda yıldız futbolcularının resimlerini yaparak oluşturulan bir sistemle sağlıyorlar.

Körfez Veda Spor Tesisleri içerisinde çalışmalarını sürdüren minikler, altyapılarını yıldız futbolcuları örnek alarak sağlamlaştırıyorlar. Bunu da tesis içerisindeki alanlarda yıldız futbolcularının resimlerini yaparak oluşturulan bir sistemle sağlıyorlar. Aynı zamanda altyapı içerisinde bulunan bu minikler, kendileri gibi yollardan geçen ve şimdi bilindik, saygı duyulan, başarıdan başarıya koşan futbolcuların ışıklarını da takip ediyorlar.

Bu kapsamda sadece tesis içerisindeki çizimlerle değil, onların bu alandaki ilerleme hikayelerini dinleyerek, kendilerine gerekli dersleri alarak ilerlemelerini sürdürüyorlar. Kendi alanları içerisinde ilerlemelerini devam ettiren ve bu minik hallerine rağmen her biri ileride oldukça güçlü sporcular olacaklarını belli eden altyapı yıldızları, antrenmanları sırasında ünlü futbolcuların ışığını kendi üzerlerinde tutmayı sürdürüyorlar.

Yıldızlardan Destek Alarak!

Körfez Vefa Spor kulübü herkesi gülümseten bir hamleye imza atarak ünlü futbolcuların resimleri ile duvarları doldurdular ve bunu yaparken de aslında hedefledikleri şey, minik altyapının kendilerine birer hayal belirlemesini, kendileri gibi yollardan geçen futbolcularının hikayelerini iyi şekilde öğrenip kendilerine ders çıkarmalarını hedef aldılar.

Bu minik yıldızlar, kendi içerlerinde gelişimlerini sürdürürken, Grafit şeklinde çizimleri yapılan futbolcular gibi güçlü, büyük adımlar atabilmenin hayali ile antrenmanlarını en iyi şekilde tamamlıyor ve kendilerini hem şimdiye hem de geleceğe hazırlıyorlar. Bu kapsamda her birimizin de umudunu arttıran, gülümseten minikler, örnek aldıkları doğrultuda ilerleme aşkıyla, temelden yetişerek güçlerine güç katıyorlar.