Yılbaşı Gecesi İçin Uludağ’da Yerinizi Ayırtın

Yılbaşı Gecesi İçin Uludağ’da Yerinizi Ayırtın
Kış turizminin ülkemiz açısından en önemli bölgesi konumunda olan Uludağ, kış aylarının yaklaşması ile birlikte ziyaretçilerini bekliyor.

Kış turizminin ülkemiz açısından en önemli bölgesi konumunda olan Uludağ, kış aylarının yaklaşması ile birlikte ziyaretçilerini bekliyor. , kış sezonu ve yılbaşı tatili içerisinde ortalama 1 milyon tatilciye ev sahipliği yapıyor. Bölgeye ulaşan yabancı turistlerin çoğunluğunu Rus, Azeri ve Arap turistler oluştururken Ortadoğu ülkelerinden de bölgeye yoğun olarak tatilci geldiği görülüyor. Yılbaşı otelleri, yerli ve yabancı tatilcilerin hep birlikte bu özel geceyi kutlamaları için çeşitli programlar düzenliyor. Kış aylarının gelmesi ile birlikte yoğun kar yağışı olan bölgede, kaliteli konaklama tesisleri ve kayak merkezleri bulunuyor. Yılbaşı otelleri, bünyesinde bulunan kayak merkezleri ile tatilcilerin karın keyfini çıkarmasını sağlıyor.

En Keyifli Yılbaşı Tatili Uludağ’da Yaşanır

Uludağ’ın kış turizmi konusunda sembol durumunda yer almasının en büyük sebebi, bölgenin coğrafi konumu ve konaklama tesisi seçeneklerinin bulunmasıdır. Bölgede yer alan , konuklarına yaz tatilinden sonra, kış sezonunda kaliteli bir tatilin anahtarını sunuyor. Kış sezonu boyunca açık durumda ve tam kapasite çalışan Uludağ otelleri, kış sporuyla ilgilenen birçok tatilciye ev sahipliği yapmaktadır. İlk kez kayak sporu yapmak için Uludağ’a ulaşan ziyaretçiler, otellerin verdiği kayak derslerinden yararlanabilmekte ve gerekli malzemeleri otellerden tedarik edebilmektedir. Farklı eğlence seçenekleri olarak, kar motosikleti kiralayıp çevreyi gezmeye çıkan, snowboard yapan veya dağ yürüyüşüne çıkan tatilciler yoğunlukta olmaktadır. Ayrıca oteller bölgesine yakın konumda olan Uludağ Milli Parkında kısa bir gezintiye çıkılıp fotoğraf çekilebilmektedir.

Şifalı Sulara Sahip Termal Oteller Yılbaşında Hizmetinizde

, Uludağ’a gelen tatilcilerin en çok tercih ettiği konaklama tesisleri içerisinde yer almaktadır. Bölgede yoğunlukta olan kaplıca ve şifalı sulardan yararlanan oteller, konuklarına tatil süresi boyunca dinlendirmek ve stresten arındırmak konusunda yardımcı olmaktadır. Termal oteller, bünyesinde bulundurduğu uzman ekiplerle, misafirlerine şifalı sular hakkında bilgi vererek termal sulardan yararlanmalarını sağlıyor. Ayrıca oteller bölgesinde yer alan, Karamustafa Ilıcası, Terme Kaplıcası, Kaynarca Hamamı ve su sıcaklığı 80 derece olan çok şifalı olduğu bilinen meşhur Kükürtlü Kaplıcaları bölgeye gelen tatilcilerin hizmetine açık bulunmaktadır.