Yılanın içinden çıkanlar ağızları açık bıraktı! Tam 60 tane çıktı: Hem korkutan hem şaşırtan o görüntü

Yılanın içinden çıkanlar ağızları açık bıraktı! Tam 60 tane çıktı: Hem korkutan hem şaşırtan o görüntü
Yılan avcısının paylaştığı görüntüler görenleri hayrete düşürdü! Bakın yılanın içinden neler çıktı! Tüm detaylar haberimizde.

İçinde 60'dan fazla yumurtası olan yılanı bir yılan avcısı yakaladı! Bakın içinden neler çıktı! İnsanlar şoka girdi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YILAN AVCISININ YAPTIKLARI ŞOKE ETTİ

Florida Everglades eyaletinde yaşayan yılan avcısı geçtiğimiz günlerde içinde 60 yumurta olan 16 metre bir dişi yılan yakaladı. Birmanya pitonu olarak bilinen yılanın büyüklüğü ve yumurtaları dikkatlerden kaçmadı. Yılan avcısı olan Mike Kimmel konu ile ilgili şunları söyledi; 'Kuyruğun tabanı ne kadar kalın olduğuna baktığımız zaman içini açmadan bile yumurtayla dolu olduğu söylenebilir. Bu yumurtlamaya hazır olduğunu gösteriyor. Yılan 100 kilo üzerine gelmişti. Birmanya pitonları dünyadaki en büyük yılan türünden biridir. 

birmanya pitonunun içinden çıkanlar şoke etti

Uluslararası Doğayı Koruma Birliği kendi doğal ortamında yok olmaya karşı savunmasız olduğunu söylese de Florida'da istilacı tür olarak bilinir ve yerel yaban hayatı için bir tehlikedir. Piton yılanları o kadar büyük bir sorun ki yerli türün hiçbir içgüdüsü ya da savunması olmayan tavşan ve su samuru gibi küçük kürklü vahşi hayvanların yüzde 90-99 arasında azalmasında büyük rol oynuyorlar. Bu büyüklükte olan bir yılan her şeyi yiyebilir. Pitonların yemesinden kurtardığım bir sürü timsah var. Pitonlar başarılı şekilde üreme popülasyonu olsa da şifreli yapıları ve kamuflajları sebebiyle onları bulmak zorlaşıyor. Avcılar haftalarca avlanıp bir tane bile bulamayabilir. Yılanları elle yıkamanın en iyi yöntemi elle yakalamak. Bu yöntemle hiçbir piton benden kaçamadı ve hepsiyle ellerimle ilgilendim. Python yumurtaları burada olan en büyük yumurtadır ve bir timsah yumurtasından iki kat büyüktür. Yumurtalar çıktıktan sonra dondurularak bağışlanmak ya da eğitim teşhiri olarak satılmak için saklanır.'