Yeni Yatırımlar Hayata Geçiriliyor

Yeni Yatırımlar Hayata Geçiriliyor

advertorial reklam

Yeni Yatırımlar Hayata Geçiriliyor

Son dönemde hizmet sektörü alanında faaliyet gösteren firmalar birbiri ardına açıklamalar yaparak yeni istihdam planlarını hayata geçiriyor. Bu firmalardan birisi olan de yeni yatırım kararları alarak daha fazla insanın iş sahibi olması için hizmetlerine devam ediyor. Yatırımları ile öne çıkan firma 2023 vizyonu doğrultusunda yeni iş kollarında faaliyetlerine devam ediyor.

Class akaryakıt Naifoğlu Holding bu amaç doğrultusunda ülke geneline yayılmış akaryakıt ağını daha da genişletmek ve daha fazla insana iş kapısı olmak adına 2023 vizyonu doğrultusunda yeni kararlara imza atıyor. 2023 yılına kadar yeni tesisler ile hizmet vermek isteyen firma, bu doğrultuda 3000 kişiyi işe almayı planlıyor.

Ekonominin Geleceği Parlak Görünüyor

Class petrol ülke ekonomisinin geleceğine olan inancı ile birlikte yeni iş alanları açmak için mevcut dağıtım ağında yer alan istasyon sayısını 2023 yılına kadar 250 adet arttırmak istiyor. Bu yatırımları ile daha fazla insana hizmet sunmanın yanı sıra daha fazla insanın da iş sahibi olmasını temin etmek istiyor.

Yatırım seferberliği kapsamında özel sektöre düşen görevlerden üzerine düşen yatırımları yerine getirmek ile mükellef olan firma, aynı zamanda yeni iş alanları ile daha fazla insana dokunmayı da amaçları arasına almış durumda. Ülkemizin müreffeh geleceği hakkında daha fazla pay sahibi olmak isteyen Class petrol tüm kaynaklarını yatırımlarına ayırarak daha iyi bir ekonomik ortam oluşturmayı amaçlıyor.