XPS Mantolama

XPS Mantolama
Mantolama sistemleri binalarımızın dış yüzeylerini korumak, binanın içerisine soğuk havanın veya aşırı sıcakların donmasını engellemek, aynı zamanda yağmur ve diğer dış etkenlere karşı binaların içi mekanlarını yalıtmak ve sızdırmalarını engellemek amacıyla yapılan bir dizi tadilat işlemini içermektedir.

Mantolama yapmak için belli başlı bazı kuralların uygulanması ve malzemelerin kullanılması esastır. Mantolama malzemelerinin kaliteli olması ve doğru bir işçilikle uygulanması binaların en doğru şekilde mantolama işlemine tabi tutulmasını sağlamaktadır. Mantolama uygulaması gerek eski binalara gerek de yapım aşamasında olan binalara uygulanabilmektedir. Mantolama herhangi bir binanın dış cephesini tamamen kaplayan bir yalıtım sistemidir ve pek çok farklı malzemeyi kullanmayı gerektirmektedir. Günümüzde en sık kullanılan ve çokça tercih edilen mantolama malzemelerinden biri foamboardlardır. Bu malzemeler esasen hava geçirgenliğini azaltarak, aynı zamanda yangına veya su baskınlarına dayanıklı tipleri ile binanın yapısına ve bulunduğu iklimsel bölgelere göre kullanılabilen uygun ürünler arasında yer almaktadır. XPS mantolama ürünleri ile duvar aralarına yaptığınız mantolama işlemleri sayesinde binaların ızın dış cephelerinin kalitesini maksimum seviyeye çekebilir, aynı zamanda kışın soğuk havalardan, yazın sıcak havalardan bina içlerini koruyabilirsiniz. Yakıt performansını ise maksimum düzeye çekebilirsiniz. Faturalardan tasarruf ettiren özel yapısı sayesinde tüm yıl boyunca gerek klima masraflarını gerekse doğalgaz masraflarını minimize edebilirsiniz.

 Her binanın ihtiyacı olan XPS mantolama ürünlerini Birlik çatı olarak sizler için özel olarak bir araya getiriyoruz. Kategorimiz altında ihtiyacınız olan tüm XPS mantolama ürünlerini tek kalemde ulaşabilirsiniz. En uygun fiyat seçenekleri, kolay ödeme seçenekleri, taksitli alışveriş imkanı ve toplu alışveriş imkanı sayesinde gerek yaptığınız binalarda gerekse daha sonra yapılacak uygulamalarda hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünlere ulaşma imkanı ayağınıza getiriyoruz. Tüm alışverişlerinizde piyasadaki en kaliteli XPS mantolama ürünlerine ulaşma imkanını sağlıyor, tüm XPS mantolama ürün çeşitliliğini bir araya getirerek aradığınız ürününe ulaşmanızı kolaylaştırıyoruz. Birlik çatı olarak tüm alışverişlerinizde özel indirimler sağlıyor, satın aldığınız ürünleri imalat noktalarınıza transfer ediyor, sürekli alışverişlerde özel fiyatlar ve kaliteli ürün performansı ile müşteri memnuniyetinizi en üst düzeye çekiyoruz.