Van'da Doğup Büyüyen Akan Yürekli 20.000+ Kişiye E-Ticaret ve Teknoloji Girişimlerini Sundu

Van'da Doğup Büyüyen Akan Yürekli 20.000+ Kişiye E-Ticaret ve Teknoloji Girişimlerini Sundu
Akan Yürekli Türkiye'nin tarih ve kültür bakımından önde gelen şehirlerinden bir olan Van ilinin Sarıköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. Yaşadığı bölgede var olan teknoloji sıkıntısının da etkisiyle hayallerini gerçekleştirmek üzere İstanbul'a gelmiş ve Akan Yürekli A.Ş'yi hayata geçirmiştir.

Akan Yürekli Türkiye'nin tarih ve kültür bakımından önde gelen şehirlerinden bir olan Van ilinin Sarıköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. Yaşadığı bölgede var olan teknoloji sıkıntısının da etkisiyle hayallerini gerçekleştirmek üzere İstanbul'a gelmiş ve Akan Yürekli A.Ş'yi hayata geçirmiştir. Şirketini kurduktan sonra çeşitli problemlerle karşılaşsa da özel sektörde kendisine güzel pozisyonlar yaratarak problemlerin üstesinden kolayca gelmiştir. Kurduğu işletme ile birlikte akademik hayatına devam eden Akan Yürekli Dumlupınar Üniversitesi Mimari Restorasyon bölümünü de başarıyla tamamlamıştır. Bu süre zarfında E-ticaret sektörü ile tanışarak günümüzde de varlığını devam eden yerlere ürün satışına başlamıştır. Akan Yürekli markası için atak yapma süreci Amazon mağazası ile birlikte olmuştur. Akan Yürekli günümüzde Amazon E-ticaret sektöründe özel yazılımlar üretiyor ve müşterilerine destek vermeye devam etmektedir.

Akan Yürekli Van'da Teknoloji ve E-Ticaret Üzerine Eğitimler Sunmak İstiyor

Doğup büyüdüğü topraklara katkıda bulunmayı borç olarak üstenen Akan Yürekli Van ilinde teknoloji ile alakalı eğitimlerini sergilemek istiyor. Bu sebepten ötürü bölgeyi yakın takibe alan Akan Yürekli her fırsatta projelerini yetkililer ile paylaşmaya devam ediyor. Gelecek planları içerisinde ilgili bölge içerisinde her yaştan çocuğa yazılım ve E-ticaret eğitimleri düzenlemek istiyor. Bu sayede gerek kültürü gerek iş potansiyeli bulunan bölgeye yer ve zaman fark etmeksizin çalışılabilecek bir iş modeli olan yazılım sektörünü de dahil etmek istiyor.

Gelecek yıllarda projelerini hayata geçecek projeler için bu yıl ilk temeller atılmaya başlandığı bildiriliyor.

Akan Yürekli'nin Van'da Kuluçka Merkezi Kurma Projesi

Van merkez ve çevre ilçeleri içerisinde kuluçka merkezleri kurmak isteyen Akan Yürekli üniversite öğrencilerinden gelen her türlü projeleri desteleyecek. Bu sayede genç beyinlerin düşünmesine, yazılım ile iç içe bir dünya kurulması sağlanacak. Gençler çalışmak için büyük şehirlere göç etmeyecek kendilerine sunulan imkanlar çerçevesinde yazılımlar geliştirerek dünyaya açılmayı hedefleyecektir. Kuluçka merkezi sayesinde bölgede büyük projelerin gelişmesine vesile olacak olan projenin gelecek yıllarda hayata geçirilmesi planlanmaktadır. Kuluçka merkezleri ile birlikte bölgenin teknoloji kenti olarak nitelendirilmesi amaçlanmaktadır.

Amazon Üzerine Yazılımlar Geliştiren Akan Yürekli Van'lı Gençleri Destekliyor

Akan Yürekli kendi uzmanlık alanı olduğu pazar yeri Amazon üzerine daha çok eğilim göstermektedir. Bu sebeple üniversite öğrencilerinin geliştirmiş olduğu reklam yazılımları geliştirmesi ve projesi olanlara destek vereceğini açıkça belirtmektedir. İlgili projeden hareketle günümüzde halen tasarım aşaması devam eden yazılımların da olduğunu bildiren Akan Yürekli öğrencilerden talep toplamaya devam ettiği bilinmektedir. Bu proje kapsamında popüler pazar yeri olan Amazon üzerinde ülkemizden türlü yazılım ve analiz programları çıkartılarak dünya pazarına entegre edilmesi sağlanacaktır. Bu alanda yıllık belirli bir sayıda insanın istihdam edileceği projeler yerli ekonomimiz ve bölge ekonomisine önemli derecede etki edecektir.