Uygun Fiyat Bol Çeşit Dantel Modelleri için Hayalperest Boncuk

Uygun Fiyat Bol Çeşit Dantel Modelleri için Hayalperest Boncuk
Danteller her kadın için yeri ayrı olan, gerek ev dekorasyonunda gerekse kıyafetlerde kullanılan oldukça zarif ve geleneksel bir yapısı olan, pek çok farklı kumaştan, kumaşın nakış marifetiyle ve boncuklarla veya taşlarla süslenerek oluşturulması ile meydana getirilen bir tür süsleme sanatıdır.

Danteller her kadın için yeri ayrı olan, gerek ev dekorasyonunda gerekse kıyafetlerde kullanılan oldukça zarif ve geleneksel bir yapısı olan, pek çok farklı kumaştan, kumaşın nakış marifetiyle ve boncuklarla veya taşlarla süslenerek oluşturulması ile meydana getirilen bir tür süsleme sanatıdır. Dantelin gerek kültürümüzdeki ve diğer kültürlerdeki yeri, önemi ve kullanım amaçları devirler değişse dahi önemini kaybetmemiştir. Danteller pek çok eşyayı, ev tekstili ürününü süsleyebilir. Aynı zamanda günümüzde dantel ürünler en çok gelinliklerde ve gelinlik aksesuarlarında kullanılmaktadır.

Güpür danteller düz bir şeritten imal edilebileceği gibi oymalı şekilde de üretilmektedir. Özellikle Fransız güpürlerinin kullanım alanları günümüzde bir moda haline gelmiştir. Abiye kumaşlarda ve gelinliklerde en sık rastlanılan çeşididir. Nardesenli danteller tülin ve zarif olması, ince detaylar istenilen kıyafet veya tekstil ürünlerinde sıkça kullanılmaktadır. Fransız güpürleri kumaş aralarında veya kenar kısımlarında uygulanabilmektedir.

Özel iplikler ve taş detayları ile imal edilmektedir. Genel manada el işçiliği ile üretildiği için dantel denilince akla en zarif modeller Fransız güpürleri olarak bilinmektedirDesenli danteller tül kumaş üzerine desen çalışılarak işlenmiş dantel çeşitleri arasında yer almaktadır. Bu danteller daha çok ara parça olarak kullanılmakta olup, daha çok ev dekorasyon ürünlerinde ve tekstil ürünlerinde karşımıza çıkmaktadır. Oldukça şık ve ince bir görüntüsü vardır. Transparan görüntü yaratmak istediğiniz alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Likralı danteller esneme payları olması açısından terzilerin gözde dantelleri arasında yer almaktadır. Pamuklu kumaşlara rahatlıkla uygulanabilirler. Bu açıdan kıyafetlerde de sıkça karşımıza çıkmaktadırlar. Tam tersi olarak kolalı danteller kalıp gibi sert dantel çeşitleri arasında yer almakta olup özellikle dik durmasını isteyeceğiniz kumaşlara rahatlıkla uygulayabileceğiniz dantel çeşitleri arasında yer almaktadır. Sitemizde satışa sunulmuş olan tüm dantel çeşitlerimiz birinci sınıf malzemelerden üretilmekte olup uygun şartlarda yıkanıp kurutuldukları takdirde uzun yıllar boyunca kullanıldığı kumaş üzerinde oldukça şık bir şekilde kendisini muhafaza edebilmektedir. Aynı zamanda kolay ödeme seçenekleri ve taksitli satış imkanları ile 3 – 5 iş günü içerisinde vereceğiniz adrese anlaşmalı kargo şirketleri ile teslim edilmektedir.