Tunik Modelleri Kombinleri

Tunik Modelleri Kombinleri
Tesettür tunik modelleriuzundur ve altına giydiğiniz kıyafetleri kapattığı için sıklıkla kullanılır. Böylece bol giyim sevenlerin kurtarıcısı olur. Asimetrik tunik modeli kesim açısından en popüler modellerden biridir.

Tesettür tunik modelleriuzundur ve altına giydiğiniz kıyafetleri kapattığı için sıklıkla kullanılır. Böylece bol giyim sevenlerin kurtarıcısı olur. Asimetrik tunik modeli kesim açısından en popüler modellerden biridir. Yanlar önden daha uzundur. Herhangi bir özel yerde, çarşıda veya pazarda giyilebilir. Parlak renk ve desenlerde tunik tesettür abiye elbiseler bayanlar tarafından özel günlerde tercih edilmektedir. Abiye tuniklerin taşlı, taşsız ve boncuklu çeşitleri mevcuttur. Birden fazla modelden oluşan abiye ayak bileklerine kadar ulaşabilmektedir. Bu modellerin üretimi pahalı ve pahalıdır.

Tunik Modellerinde Mevsime Göre Kombinleme

 Tesettür fırfırlı tunik birçok varyasyondan oluşmaktadır. Bu modeller asimetrik kesimler, dar kesimler ve geniş kesimler gibi birçok tasarıma sahiptir. Ayrıca fırfırlı tunik farklı bir görünüme sahiptir ve sade, düz etek ve pantolonlarla kombinlenerek altına giyilebilir. Yaz kış farklı şıklık katan fırfırlı bir tunik, imajınızı süsleyecek.

Hem sportif hem de abiye stilleri olan fırfırlı bir tunik, bölgenizde şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Tesettür tunik iki çeşit trikodan oluşmaktadır. Bu kumaşlar örme ve pamuklu olarak yapılmaktadır. Bu iki iplik çeşidinden yapılan örgü tunik sizi kışın soğuğundan korur. Vücudunuzu sıcak tutar. adresini ziyaret ederek tarzınıza uygun tunik modelleri bulabilmeniz kaçınılmazdır.