Seat Markasının Genel Özellikleri

Seat Markasının Genel Özellikleri
Tasarım ve yenilikler ülkesi olan İspanya’da 1953 yılında Barselona’da Seat Fabrikası açılır.

Tasarım ve yenilikler ülkesi olan İspanya’da 1953 yılında Barselona’da Seat Fabrikası açılır. İlk olarak Seat 600 modelini üretilir. 3,30 metre boyunda olan Seat 600 “minik top” olarak bilinir. Tasarım teknolojik ve uzman kadrosu ile volkswagen ailesini katılır.

Seat Markanın Teknik Özellikleri

İç ve dış tasarımda sportif görünümü ile İspanyol havasından dokunuşlar bulunur. Benzinli ve dizel yakıt seçenekleri vardır. Motor gücü ile de iddialıdır. Aktif silindir gücü ile ön plana çıkan Seat markanın dört silindirden iki silindire geçiş yapma özelliği ile yakıt tasarrufu açısından önemli ayrıntıdır. Far ve stop lambalarında led ışıkları kullanılan yeni seatların iç tasarımda dokunmatik teknolojiler de görünür. Audi servisleri ise kullanıcılarına teknik servis konusunda son derece yardımcı oluyor.

Üretilen arabalar arasında Seat İbiza,  Seat Leon, Seat Cupra, Seat Ateca önde gelenlerdendir. Seat Ateca X-Perience; ilk spor aracı olarak üretime giren suv modeli kaslı yapısı, çizilmeyen boyası, krom tavanı, otomatik şanzımanı, 190 beygir gücüyle kendine yer buluyor. Cam açma düğmeleri, müzik sistemi, iç mekânın eşya gözü, bagaj hacmi ve yola tutunuşu ile başarılı bir araçtır. Ses ve yalıtım konusunda da oldukça başarılıdır. Dikkat çeken jantları, park asistanı, multimedya sistemi ve teknolojik donamıyla öne çıkıyor.  Özellikleri ile dikkat çeken seatların fiyatları diğer markalara göre daha caziptir. Araçlarını servise veren kullanıcılar için ise Audi servis fiyatları gayet uygun durumda.

Seat modelli kullanıcılarına 10 yaşına kadar Seat Kasko ile güvence altına alıyor. Poliçe sahiplerine hasar onarım bakımlarına Aksoy Audi Servisi ikinci el değerini gözeterek araçların bakımını yapar.

Aksoy Audi Servisinde orijinal parçalar kullanılır ve 2 yıl garantilidir. Müşteri memnuiyetini ilke edinen, teknolojik donanıma sahip olan, eğitimli ve tecrübeli elemanları ile periyodik bakımlar, arızalar itina ile Aksoy Audi Servisinde yapılır.7/24 hizmet sunar.

Kaynak: