Şahin Demir ve Sanat Hayatı

Şahin Demir ve Sanat Hayatı
yılında Mardin ilinde dünyaya gelmiştir. İlköğretim yıllarına ise Kayseri de tamamlamıştır. 2003 ve 2007 yılları arasında lise öğrenim hayatını yine Kayseri ilinde Kayseri Anadolu Güzel Sanatlar lisesinde sürdürmüştür.

  1. yılında Mardin ilinde dünyaya gelmiştir. İlköğretim yıllarına ise Kayseri de tamamlamıştır. 2003 ve 2007 yılları arasında lise öğrenim hayatını yine Kayseri ilinde Kayseri Anadolu Güzel Sanatlar lisesinde sürdürmüştür. 2010 - 2011 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim - iş öğretmenliği bölümünü tamamlamıştır. 2011 - 2012 yıllarında yüksek lisans eğitimine başlamış olup çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir. Ünlü ressam olan ; son zamanlarda sanata ve resme olan ilginin artmasından dolayı şu anda oldukça popüler hale gelmiştir.

Şahin Demir Eserleri

Ressamlık konusunda yılları harcayan ve bu konuda uzmanlaşan Şahin Demir son derce iyi bir sanatkârdır . Farklı ve kendine özgü olan eserleri son derce ilgi görmektedir. Uzun süre gördüğü eğitim ile kaliteli sanat anlayışıyla yola çıkan Şahin Demir eserlerinde kendisine özgü tasarımlarda bulunmuştur . Eserleri ile birçok ödüle imza atmıştır. Yine birden fazla yarışmalı sergilere katılarak sergilediği sanatıyla isminden söz ettirmiştir. Sanatçının eserlerine ulaşmak için sitesini ziyaret edebilirsiniz.