Rotring 300 Kalem İle Yazım İşleri Daha Keyifli

Rotring 300 Kalem İle Yazım İşleri Daha Keyifli
Gövdesi tamamen kaliteli plastikten elde edilen Rotring 300hafif yapısı ile konforlu bir kullanım imkanı sunuyor. Tutuş yerindeki detay sayesinde elden kaymıyor ve bu sayede uzun süreli yazım işlerinde muazzam performans sergilemeyi başarıyor.

Gövdesi tamamen kaliteli plastikten elde edilen  hafif yapısı ile konforlu bir kullanım imkanı sunuyor. Tutuş yerindeki detay sayesinde elden kaymıyor ve bu sayede uzun süreli yazım işlerinde muazzam performans sergilemeyi başarıyor. Farklı uç seçenekleri ile birlikte gelen bu model kişilerin diledikleri alanda kullanabilmesine imkân sunuyor. Aynı zamanda Rotring markasına ait bu modelin tasarımı altıgen şeklinde dizayn edilmesi sebebi ile bırakılan yüzeyde her hangi bir kayma işlemi söz konusu olmuyor ve bu durum kalemin ömrünü daha da uzatmaya yardımcı oluyor. Rotring300 kalemlerde 0.7, 0.5 ve 2 mm uç seçenekleri bulunuyor ve hassas çizimler içinde kullanılabiliyor.

Rotring 300 Kalem Fiyatları

Rotring 300 kalem fiyatları genel olarak sabit olsa da satışı gerçekleştirilen mağazaya göre farklılık gösterebiliyor. Ürünün orijinal olması kullanım ömrü açısından büyük önem taşıyor. Sizler de farklı uç seçeneklerine sahip orijinal rotring 300 kalem çeşitleri için sitesini ziyaret ederek güvenle satın alabilirsiniz