Razer Gold TL Fiyatları ve Satın Alma İşlemleri

Razer Gold TL Fiyatları ve Satın Alma İşlemleri

Razer 1998 yılında kurulan hedefi üst düzey kaliteli ekipman üretmek olan bir teknoloji şirketidir. Birleşik Devletler'de kurulan şirketin kurucuları Min-Liang Tan ve Robert Krakoff'dur. Razer Gold, Razer'ın bünyesinde barındırdığı bir hizmettir.

Kısaca Razer Gold

Razer Gold, Razer'in kendine ait kullancılarıyla paylaştığı bir hizmettir. Razer Gold'un kullanım amacı binlerce oyun ve platform için çeşitli e-pin kodlarını Razer Gold birimiyle satmaktır. Kullancıların direkt olarak e-pinleri almak yerine Razer Gold'u tercih etmesinin önemli iki sebebi vardır. Bunlardan biri Razer Gold'un dünya çapında ortak bir birim olarak kullanılmasıdır. Diğer en önemli faktör ise Razer Silver'dir.

Kısaca Razer Silver

Razer Silver, kullanıcıların Razer Gold ile alışveriş yaptıktan sonra alışveriş bonusu olarak gelen bir diğer Razer para birimidir. Razer Gold ile alışveriş yaptıktan sonra kullanıcılar Razer Silver'lerini biriktirip bunlar ile çeşitli Razer ekipmanları, Razer yazılım üyelikleri ve bunun yanında çeşitli oyun içi ürünleri alabilir.

Razer Gold TL Nasıl ve Nereden Satın Alınır ?

Razer Gold TL, en ucuz nereden alınır herkesin aklına gelen sorulardan bir tanesiydi. Bizde sizler için bunu araştırdık. Razer Gold en ucuz sitesini bulduk. Razer Gold TL almak için ise yapmanız gerekenler çok basit. İlk başta Razer Gold TL hesabınız için Razer Gold hesabınızı Razer sitesi üzerinden açın. Daha sonra adresinden dilediğiniz Razer Gold TL pininizi güvenilir ve anında teslim alarak tekrar Razer sitesinden aktif edebilirsiniz.

En Ucuz Razer Gold TL Fiyatları

Razer Gold Pin en ucuz fiyatlarını sizler için bulup listeledik. En ucuz Razer Gold TL  adresinde bulunuyor. İşte fiyat listesi :

Razer Gold Pin 5 TL - 4,82 TL

Razer Gold Pin 10 TL - 9,63 TL

Razer Gold Pin 15 TL - 14,45 TL

Razer Gold Pin 25 TL - 24,08 TL

Razer Gold Pin 50 TL - 48,15 TL

Razer Gold Pin 100 TL - 96,31 TL

Razer Gold Pin 250 TL - 240,76 TL

Razer Gold Pin 500 TL - 481,53 TL