Pırlantada Dev Fırsat!

Pırlantada Dev Fırsat!
Türkiye’nin en deneyimli ve en başarılı pırlanta markaları arasında kabul edilen Lizay Pırlanta; yüzlerce tektaş, beştaş, pırlanta ve altın modelini resmi internet adresi üzerinde müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en deneyimli ve en başarılı pırlanta markaları arasında kabul edilen Lizay Pırlanta; yüzlerce tektaş, beştaş, pırlanta ve altın modelini resmi internet adresi üzerinde müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Yakın zamanda sevgilinize ya da kendinize şık bir pırlanta tektaş yüzük satın almayı planlıyorsanız; hemen markanın resmi internet adresine girebilir; geniş ürün yelpazesi içerisinden beğendiğiniz ürünü sepetinize ekleyerek, satın alabilirsiniz.

Tektaş ve Beştaş Pırlantada Dev Kampanya!

Her kadının parmağında şık bir tektaş modeli taşımasının en doğal hakkı olduğuna inanan , pırlanta modellerinde %50’ye varan indirimlere giderek; müşteri memnuniyetini ilk önceliği olarak belirlediğini bir kez daha gösteriyor. Fantezi, klasik ve modern tasarımlarının her birini kendi imal eden marka, ürünlerini sadece ülkemizde değil yurtdışında da satışa sunuyor. İşte; Lizay Pırlanta’nın indirimdeki ürünlerinden yalnızca birkaçı:

pırlanta baget yüzükpırlanta tektaş yüzükbaget pırlanta yüzük

Tektaş Yüzük Gösterişten hoşlanan bayanlar için hazırlanan bu model; minimal tasarımı ile dikkat çekiyor. 18 ayar, 0.15 karar pırlantadan oluşan ürün; aynı zamanda markanın en çok satanları listesinde ilk sıralarda bulunuyor. Sevgilisine evlilik teklifi etmeyi düşünenler için bu model; oldukça elverişli!

0,15 karat pırlanta tektaş yüzük0.15 karat pırlanta tektaş yüzük0,16 karat pırlanta tektaş yüzük

Pırlanta Tektaş Fantezi Yüzük Markanın HRD sertifikası kapsamındaki bir diğer ürünü olan bu fantezi yüzük, büyük ve minik pırlantalar ile bezenmiş! Lizay Pırlanta’nın indirimli diğer ürünleri için  linkini hemen tıklayabilirsiniz.