Ofis Bölücü Paravanlar

Ofis Bölücü Paravanlar
Dekoratif bir şekilde kullanılan akustik paravanlar bölme duvar gibi de düşünülebilir. Maksimum belirli bir yüksekliğe kadar yapılmasının sebebi ayakta sabit kalması gerektiğindendir.  Ofislerinize farklı bir görünüme neden olmadan uyum sağlar ve eşyalarınıza uygun bir şekilde üretilip dekor edilebilir.

Dekoratif bir şekilde kullanılan akustik paravanlar bölme duvar gibi de düşünülebilir. Maksimum belirli bir yüksekliğe kadar yapılmasının sebebi ayakta sabit kalması gerektiğindendir.  Ofislerinize farklı bir görünüme neden olmadan uyum sağlar ve eşyalarınıza uygun bir şekilde üretilip dekor edilebilir.Akustik paravanlar callcenter ve açık ofis gibi pek çok kurumsal alanda ayaklı veya masaya sabitlenmiş bir şekilde kullanılan akustik kumaş kaplama panelleridir.100 mm. yüksekliğindeki ayakları sayesinde odalardaki hava sürkülasyonunu en iyi şekilde sağlayan paravanlar, monte edilebilir ve tekrar sökülerek başka yere taşınabilecek şekilde tasarlanmıştır. Akustik paravanlar alan bölme konusunda büyük katkı sunan alanlar arası ses geçişlerini engelleme amacına hizmet eden dekoratif görünümlü ses yalıtım materyalleridir. Dış katmanında bulunan akustik kumaşların renk kartelası çok geniş olan çok fazla kumaş dokusunu tercih edebileceğiniz ürünlerdir. TurkishAcoustic firması tarafından üretilen aynı zamanda masalar arası ses geçişlerini engellemek amacıyla kullanabileceğiniz daha küçük boyutta seperatör seçenekleri de bulunmaktadır. Akustik seperatör veya paravanlar taşınabilirlik açısından tekerlekli ayaklara sahip olacak şekilde üretilebilmektedir. Yüksek ses emilimi sağlayan bölücü paravanlarla birlikte duvarlarınızda uyum sağlayacak aynı kumaş seçeneklerin akustik kumaş kaplı panelleri tercih ederek ofislerinizde şık görünüm elde edebilir tüm alanların yankı sorunu kontrol altına alabilirsiniz. Ses yalıtımı iki ayrı amaca çözüm üretmek için tercih edebileceğiniz ürünler bölünmektedir.

Ses geçişlerini engellemek amacıyla kullanacağınız ürünler duvarlarınızda tavanlarınızda örnek verilecek olursa gözenekleri bulunmayan inşaat malzemeleri görünümünde ürünler tercih edilmesi gerekir fakat bu ürünlerin kumaş kaplanarak gizlenmesi sonucunda üretilen ürünlerdir. Duvarlarınızda yankı sorunlarını kontrol altına almak istediğinizde ise ürünlerin duvarlarınızın görünen yüzeyinde gözeneklere sahip süngerlerin, akustik difüzörlerin ve daha birçok çeşidi bulunan yankı yalıtım materyallerinin kullanılması gerekmektedir. Tasarımına ve malzemesine göre opak, yarı geçirgen ve saydam alternatifleri mevcuttur. Bazı paravanlar tek bir yüzeyden oluşurken; bazıları ise iki veya üç kırımlı olarak tasarlanır. Birbiri üstüne katlanabilen yüzeylerin oluşturduğu bu tip ürünler akordiyon paravan modelleri olarak adlandırılır. Yapımında ahşap, metal, ayna, cam, akrilik, pleksi gibi birçok farklı malzemenin kullanılabildiği birbirinden şık ve kullanışlı seperatörler; dekorasyonda yer kazandıran ve mekânın potansiyellerinin en verimli şekilde değerlendirilmesini sağlayan, etkili bir çözümdür.Ses karmaşası nedeniyle çalışanlar işlerine yoğunlaşamazlar, dikkat kaybı ve konsantre bozukluğu görülebilir. Bu durumda iş performanslarını olumsuz olarak etkiler.

Seperatör sayesinde masalarda çalışanların kendilerine ait olan bölümlerinde rahatça ve huzurlu bir şekilde çalışmaları sağlanmaktadır.TurkishAcoustic tarafından teknik şartnamelere uygun olarak üretimi gerçekleştirilen ve alanınıza uygun uygulayabileceğiniz tüm akustik materyalleri sizlere en doğru şekilde ulaştırmaya odaklanmaktadır. Alanınıza uygun tüm izolasyon ürünleri hakkında bilgi edinmek için TurkishAcoustic ile iletişime geçebilirsiniz.