NBA Playofflarının Programları Belli Oldu

NBA Playofflarının Programları Belli  Oldu

NBA Playofflarının Programları Belli Oldu

Geçtiğimiz hafta Wisconsin’de yaşanan olayın ardından tüm dünya aynı olay üzerinde dururken NBA’deki basketbolcular ve takımlar da olayı boykot etmek amacı ile maçlara çıkmamıştı. Bazı takımların ve basketbolcuların öncülüğünde bütün NBA’yi saran bu boykotlardan dolayı hiçbir maç oynanamamış ve oynanmasına da zor gözü ile bakılıyordu. Çünkü basketbolcuların tümü artık yaşanan bu olayların bir son bulmasını, olaylar yaşansa da asla sert bir karar alınmadığını ve bu yüzden bu olayların önüne geçilmediğini iddia ediyorlardı. NBA yöneticilerinin ve NBA İşçi Kurumlarının hem oyuncular hem de takım yöneticileri ile yaptıkları konuşmaların ardından ancak bir karar alındı ve playoffların oynatılmasına karar verildi. Oyuncular zar zor ikna edilseler de NBA playofflarının programları belli oldu. Bu programlar neticesinde maçlar tekrardan oynanmaya başlanacak ve takımlar tekrardan sahaya çıkacaklar.Amerikada yaşanan u durumdan da bahis siteleri etkilenmiştir. potansiyeli çok düştüğünden NBA ‘de büyük baskı altındadır.

Her ne kadar basketbolcuların çoğu halen yaşanan olaylar ile alakalı aynı fikirlere sahip olsalar da sezonun sonuna gelindiği için NBA’in yarıda bırakılması büyük bir karar olacaktır. Bu yüzden playoffların oynatılmasına karar verildi diyebiliriz. Takımların ve oyuncuların az da olsa geri adım atması ile birlikte Çarşambe Perşembe günü yapılan boykotların ardından yenilenmiş bir program yayınlandı. Bu gece 3 maç ile devam edecek olan playofflar Pazar gecesi yapılacak 3 maç ile de sürdürülecek.

Cumartesi ve Pazar Gecesi 3’er Maç Oynanacak

Yeniden planlanan ve açıklanan NBA playofflarındaCumartesi ve Pazar gecesi 3’er maç oynanacak. Bu geceki MilwaukeeBucks serinin 5. Maçında Orlando Magic ile karşılaşacak. Ayrıca boykotları başlatan kulübün de MilwaukeeBucks olduğunu hatırlatmakta fayda var; bu yüzden ilginç bir maç bizleri bekliyor olabilir. Oynanacak diğer maçta ise Los Angeles Lakers, PortlandTrailBlazers ile serinin 5. maçında karşılaşacak. Gecenin son maçında ise Houston Rockets ile Oklahoma City Thunder yine serilerinin 5. Maçında karşı karşıya gelecekler.

Pazar gecesi oynanacak maçların ise programları şöyle: Toronto Raptors – Boston Celtics (Doğu konferansı yarı final 1. maç), Dallas Mavericks - LA Clippers (6. maç), UtahJazz – Denver Nuggets (6. maç).