Masa Tablası Desenleri

Masa Tablası Desenleri
Masa tablası, masif panel uygulamasının sıkça kullanıldığı nihai bir üründür. Sofralara kattığı sıcak ortam ile evlerde ve restoranlarda sıkça kullanılmakta olan masa tablası, ihtiyaca göre birçok model ve ölçülerde imal edilerek kullanıcıların zevkine sunulmaktadır. Kullanım kolaylığı nedeni ile iç ve dış mekânların vazgeçilmezlerindendir.

, masif panel uygulamasının sıkça kullanıldığı nihai bir üründür. Sofralara kattığı sıcak ortam ile evlerde ve restoranlarda sıkça kullanılmakta olan masa tablası, ihtiyaca göre birçok model ve ölçülerde imal edilerek kullanıcıların zevkine sunulmaktadır. Kullanım kolaylığı nedeni ile iç ve dış mekânların vazgeçilmezlerindendir.

Özel bir teknik ile iki ya da üç masif panelin birleştirilmesi ile meydana gelen masa tablası, aynı tip ağaç ile çerçevelendirilerek daha estetik bir görünüm kazanmaktadır. Doğal ahşaptan üretilmesi nedeni ile ağacın yapısındaki tüm desen ve güzellikleri görmek mümkündür.

Masa Tablası Tercih Nedenleri

Genel olarak de monte ayaklarla beraber temin edilebilmektedir. Montaj aşaması oldukça pratik şekilde yapılabilir. Vernik ve cila uygulamaları sağlığa zararlı olmadığından gıda temaslarında bir sorun teşkil etmemektedir. Çevre dostu olması ve kullanıldığı alana kattığı sıcaklık nedeni ile tercih nedeni olan masa tablası bakımı oldukça kolaydır.

Islak bezle sildikten sonra kurulamayı unutmamanız ve belirli periyotlarda vernik uygulamasını yeniden yapmanız uzun süreli kullanılmasını sağlayacaktır. Daha detaylı bilgi için sayfasını ziyaret edebilirsiniz.