Kokulu Mum

Kokulu Mum
Taymum kokulu mum çok sevilen ve ilgi gören ürünlerimizden biri olmaktadır. Mumlar günümüzde aydınlatmanın yanı sıra başka nedenlerle de kullanılmaktadır. Eskiden sadece aydınlatma amaçlı gerektiğinde kullanılan mum, günümüzde birçok amaç için kullanılıyor.

Taymum kokulu mum çok sevilen ve ilgi gören ürünlerimizden biri olmaktadır. Mumlar günümüzde aydınlatmanın yanı sıra başka nedenlerle de kullanılmaktadır. Eskiden sadece aydınlatma amaçlı gerektiğinde kullanılan mum, günümüzde birçok amaç için kullanılıyor. Evlerde dekoratif bir obje olarak tercih edilmesi mumlara olan bakış açısına farklı bir boyut katmaktadır. Mum çeşitlerimiz herkese hitap ederek müşterilerimizin zevklerine uyum sağlamaktadır.

Mumlarımız %100 doğal içeriğe sahiptir. Taymum, 1975 yılından beri el işçiliği ile üretim yapmakta olan seçkin bir markadır. Özel koleksiyonlardan günlük mumlara kadar çeşitlerimiz mevcuttur.  Mumlarda boy ve renk çeşitliğinin de çok seçeneğe sahip olması müşterilerimizin zevklerine daha yakın olanı tercih etmeleri için düşünülmüştür. Siz de evinize farklı bir görünüm kazandırmak ve güzel bir keyif anı oluşturmak istiyorsanız Taymum kokulu mum çeşitleri ile bunu elde edebilirsiniz. 

Kokulu Mum Çeşitleri

Sitede bulunan mum çeşitleri sınıflandırılmıştır. Mumların kategorilere göre sınıflandırılmasının sebebi müşterilerimizin zevkine daha yakın olanı bulabilmeleridir. çeşitleri; renk, boyut ve içerik olarak ayrılmıştır. Müşterilerimiz evlerine en uygun rengi seçerek ya da sevdikleri bir renk mumu alarak kendilerini iyi hissetmelidirler. Dolayısıyla her renkte mum Taymum’da bulunmaktadır.

Cam, mermer, saksı, toprak çömlek ve klasik mum çeşitleri ile seçim hakkı müşterilerimizdedir. Mesela mermerde mum ile evinize dekoratif bir görünüm sunabileceğiniz gibi cam mum ile daha rahat bir ortam yaratabilirsiniz. Vanilya, sakura, lavanta, mandarin ve bitkisel kokular kokulu mum çeşitleri arasında bulunmaktadır. Dilediğiniz boyutta sipariş verebilir ve zevkinize göre ürün seçebilirsiniz. Mumların içeriği bitkisel ve %100 doğaldır.

Mum ve Koku İlişkisi

Mumlar günümüzde çok kullanılan bir obje olmaktadır. Birçok işleve sahip olan bu obje çeşitli şekillerde kullanılmaktadır. Davet sofralarında, ev dekorunda, keyifli anlarda ve hatta daha iyi hissetmek için insanlar mum tercih ederler. kullanımı artış göstermektedir. Mum, ısı ile bulunduğu ortama koku verir ve bu da kişiyi mutlu eder.

Mumların özellikle kokulu olmasını isteyen müşteriler vardır. Bir ürünün müşteriyi mutlu etmesi gereklidir. Mumlarımız dekoratif bir amaca sahip olduğu gibi işlev olarak da ihtiyacınızı karşılamaktadır.   Taymum kokulu mum ile müşterilerimiz daha güzel anlar yaşayabilir ve keyifli vakit geçirebilirler.

Sitede bulunan ‘’( )mumların içeriklerine bakabilir ve inceleyebilirsiniz.