Kemik Fermuar

Kemik Fermuar
Diğer modeller ile kıyaslandığında kemik fermuar modellerinin diş büyükleri oldukça fazladır. Bu modeller özellikle yakalı kazaklarda, montlarda ve kaşe kabalarda tercih edilmektedir.

Diğer modeller ile kıyaslandığında modellerinin diş büyükleri oldukça fazladır. Bu modeller özellikle yakalı kazaklarda, montlarda ve kaşe kabalarda tercih edilmektedir. Günümüzde her renkte ve büyüklükte üretimi de yapılmaktadır. Ayrıca bu modellerin diş parçaları diğer modellere göre farklı bir PVC maddeden üretilmektedir. Dolayısıyla dayanma seviyesi oldukça yüksek olmaktadır.

Kemik Fermuar Çeşitleri

Günümüzde üretilen toplamda 7 farklı kemik fermuar çeşidi bulunmaktadır. Bu modeller; T3, T5, T6, T7, T8, T8 Soflex ve T10 modelleridir. Modeller arasında diş boyları farklılıklar göstermektedir. T9 ve T8 modellerinin diş boyları 8,50 mm olup T6 ve T7 modellerinin diş boyları ise 7 mm olmaktadır. Öte yandan T3 ve T4 modellerinin diş boyları ise 5 mm’dir. En yaygın kullanılan model ise T3 modelidir.

Kemik Fermuar Fiyatları

Fiyatlar modeller arası değişiklik göstermektedir. Diş boyları ile fiyatlar doğru orantılı olarak artış göstermektedir. Dolayısıyla en uygun fiyatlara sahip model T3 ve T4 modelleridir. Diğer T8 modeli ise en pahalı modeldir. Modelleri incelemek ve daha detaylı bilgi almak için Adresini ziyaret edebilirsiniz.