Kalitenin Adresi Özkan Danışmanlık

Kalitenin Adresi Özkan Danışmanlık
Ankara'da yer alan Özkan Danışmanlık firması müşterilerine en kaliteli danışmanlık ve alınması gereken belge hizmetlerini sağlıyor. Iso 9001 Belgesi, CE Belgesi, TSE Belgesi ve TSEK Belgesi, Kalite Yönetim Sistemi ve Kalite Eğitimleri ile ilgili müşterilerine kaliteli bir hizmet sağlamaya devam ediyor.

Ankara'da yer alan Özkan Danışmanlık firması müşterilerine en kaliteli danışmanlık ve alınması gereken belge hizmetlerini sağlıyor. Iso 9001 Belgesi, CE Belgesi, TSE Belgesi ve TSEK Belgesi, Kalite Yönetim Sistemi ve Kalite Eğitimleri ile ilgili müşterilerine kaliteli bir hizmet sağlamaya devam ediyor.

Her işletme başarılı bir kariyer sağlamak istiyor ve bununla ilgili zaman zaman eksiklerini göz önünde bulundurarak danışmanlık hizmeti almayı tercih ediyor. Bu anlamda deneyimli bir ekip ve tecrübesi olan Özkan Danışmanlık firması, işletmelerdeki hem eksik belgelerin tamamlanmasına yardımcı oluyor, hem de kalite yönetimi sistemi ile ilgili kategorilerdeki hizmetleri onlara sağlamaya yönelik çalışmalar yapıyor.

Özkan Danışmanlık

Özkan Danışmanlık firması müşterilerine en kaliteli belge hizmetlerini ve eğitimlerini sağlayarak firmaların ilerlemesi yönünde onlara katkı sağlıyor.

Özkan Danışmanlık firması müşterilerine uzman oldukları alanlar çerçevesinde tüm tecrübeleri ile yardımcı oluyor. Bu sayede insanlar yardım alarak tüm eksik belge ve konularını tamamlamış oluyor. TSE Belgesi, CE Belgesi, ISO9001 Belgesi gibi temel belgelerin nasıl alınacağı, nereden alınacağı, bu belge karşılığında ne kadar ücret ödeneceği gibi konularda işletmeleri bilgilendirerek onlara tecrübelerini aktarır.

Tüm işletmelerde uzun yıllardır başarı sağlamış olan bir kalite yönetim sistemi olan ISO9001 Belgesi kuruluşları planlı bir çalışmaya ve akabinde başarılı bir işletme olma yoluna götürüyor. Bu anlamda Özkan Danışmanlık firması arasında yer almaktadır.

Özkan Danışmanlık Hizmetleri

Özkan Danışmanlık firması aynı anda birden fazla kategoriyi bünyesinde barındırmakta ve müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu anlamda Özkan Danışmanlık firması hizmetleri; Kalite Yönetim Sistemi, CE Belgesi, TSE&TSEK Belgesi, Kalite Eğitimleri, FDA Belgesi, GMP Belgesi, Helal Gıda Belgesi, Penetrasyon Testi, G Belgesi, Hazır Beton G Belgesi, Agrega CE Belgesi gibi birçok farklı kategorideki hizmeti müşterilerine sunuyor.

Özkan Danışmanlık Misyonu

Özkan Danışmanlık firmasının misyonu, müşterilerine daima kaliteli hizmetler sunmak, sorunların çözümüne dayalı adımlar atmak, bu adımların ışığında tecrübelerini müşterileri ile paylaşmak, yasalara ve kanunlara uygun davranışlar ile müşterilerine yardımcı olmak, tüm bu amaçladığı işleri etik kurallara ve kanuna uygun bir biçimde müşterilerine sunmaktır.

Özkan Danışmanlık Vizyonu

Özkan Danışmanlık firmasının vizyonu, müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımak, ulusal ve uluslararası anlamda kaliteyi kendine öncü edinmiş bir kurum olmak ve müşterilere fayda sağlayacak faaliyetlerde bulunmaktır.

Özkan Danışmanlık Referansları

Özkan Danışmanlık firması bugüne kadar birçok firmaya hizmet vermiştir. Özkan Danışmanlık referanslarından bazıları;

• Hacettepe Üniversitesi,

• Gerede Ticaret ve Sanayi Odası,

• Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası

• Abc Tekstil ve Sanayi Tic. A.Ş

• Arset Matbaacılık

• Fimar

• Aydos Camoluk Doğal Kaynak Suyu

• Sabır Sondaj Madencilik

• Vertısa

• Matbuu.com

• Niksar Belediyesi

• Lüks Kadife'dir.

Buradaki firmalardan her biri ile çalışmış olan ve her gün onlarca firmaya danışmanlık veren Özkan Danışmanlık firması her geçen gün daha fazla müşteriye ulaşmaya devam ediyor. Iso belgesi işletmeler için oldukça kilit ve başarı öncüsü bir belge olduğundan Özkan Danışmanlık firması da müşterilerine başarılı bir işletme olma imkanı sunuyor ve arasında yer alıyor.