İstanbul’da Garip Uğultular!

İstanbul’da Garip Uğultular!
En son haberler incelendiği zaman İstanbul’da yükselen uğultuların dikkat çektiği fark ediliyor. Bu uğultuların depremin habercisi mi olduğu da panik yaratan hususlar arasında yer alıyor!

incelendiği zaman İstanbul’da yükselen uğultuların dikkat çektiği fark ediliyor. Bu uğultuların depremin habercisi mi olduğu da panik yaratan hususlar arasında yer alıyor! Beklenen İstanbul depreminin habercisi olan her bir ipucunun halk üzerinde galeyana getiren bir etkisi olduğunun da altı çizilmelidir. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre bu uğultuların deprem ile alakalı bir ilişkisi bulunmuyor! Hatta bu seslerin asıl sebebinin Rus kargo uçağı olduğu anlaşılmıştır. Gecenin geç saatlerinde bu tür bir tedirginliğin oluşmasına sebebiyet veren temel unsurlar arasında yer alıyor. Yaşanan son salgın unsurları sebebi ile kişilerin tedirginlik seviyesinin oldukça net bir biçimde arttığı da dile getirilmelidir.

Deprem Beklentisi Psikolojiyi Olumsuz Yönde Etkiliyor!

Son Haberler Hakkında Bilgi Sahibi Olun!

Depremlerden yaşanan gelişmelere kadar her bir nokta hakkında sorunsuz bir biçimde bilgi sahibi olmanız için özel bir alt yapı oluşturulmuştur. Haber365 üzerinden yaşanan son gelişmeler ile alakalı en net bilgilere hakim olabilirsiniz. Son haberler Haber365 tarafından size en net ve güvenilir şekilde sunulacaktır. En sahih bilgiler sorunsuz bir biçimde tarafınıza aktarılacaktır. Bu konu ile alakalı olarak tüm Türkiye’den derlenen haberleri tarafınıza hızlı ve güvenilir şekilde sunmaya devam ediyoruz.