Her Tarza Ve Stil Sahibine Bayan Saat Modelleri

Her Tarza Ve Stil Sahibine Bayan Saat Modelleri
Deri kordonlu kadın saat modelleri oldukça şık ve yumuşak görünüyor. Özellikle kahverengi deri saatler vintage bir görünüm elde etmek isteyenler tarafından tercih edilebilir. Saat bayanmüşterilerin isteği üzerine siparişte verilebilir. Deri kayışların metal kayışlara göre bir diğer avantajı da alındığında rahatça kullanılabilmelerid

Deri kordonlu kadın saat modelleri oldukça şık ve yumuşak görünüyor. Özellikle kahverengi deri saatler vintage bir görünüm elde etmek isteyenler tarafından tercih edilebilir. Saat bayanmüşterilerin isteği üzerine siparişte verilebilir. Deri kayışların metal kayışlara göre bir diğer avantajı da alındığında rahatça kullanılabilmeleridir.

Kayıştaki delikler, ürünü saatçiye götürmenize ve bileğinize takmanıza gerek kalmadan istediğiniz gibi kullanmanızı sağlar. El yapımı kayışlı kadın saati, üretiminde kullanılan farklı malzemelerle dikkat çekiyor. Bu el yapımı saatler, başka bir özel model arayanlar için birebir. Kanvas kayış deriyi andırıyor ancak saate sportif bir görünüm kazandırıyor.

Bayan Kol Saatlerinde En Tarz Modeller

adresine göz atabilirsiniz.