Hazır Ofis Ne Demek? Hazır Ofis Ne İşe Yarar?

Hazır Ofis Ne Demek? Hazır Ofis Ne İşe Yarar?
Hazır ofis son zamanlarda çok fazla karşımıza çıkan bir kavram. Her yerde reklamları görülüyor ve özellikle girişimciler arasında çok fazla konuşuluyor. Peki nedir bu hazır ofis? Hazır ofis adı üstünde kullanıma hazır ofislerdir.

   

Hazır Ofis Ne Demek?

Hazır ofis son zamanlarda çok fazla karşımıza çıkan bir kavram. Her yerde reklamları görülüyor ve özellikle girişimciler arasında çok fazla konuşuluyor. Peki nedir bu hazır ofis? Hazır ofis adı üstünde kullanıma hazır ofislerdir. Günümüzde, özellikle pandemiden sonra çok fazla ortak çalışma alanı sağlayan şirket ortaya çıkmıştır. Bu şirketlerin ortak çalışma alanı çözümlerinden biri de hazır ofistir. Sağlayıcılar şirketlere üyelik karşılığında hiçbir fiziki derdi ile uğraşmaları gerekmeyen bir ofis kiralar. Ofisin bütün fiziki sorumluluklarını sağlayıcı şirket üstlenir ve siz sadece ofisi kullanırsınız.

Hazır Ofis Ne İşe Yarar?

Hazır ofisler özellikle yeni iş kuranlar ve küçük şirketler için hazır ofisler çok cazip bir ofis çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Hazır ofis kiraladığınızda fiziksel ofisin angaryalarından kurtulmuş olursunuz. Bir şirket olarak ofis bir zorunluluktur çünkü vergi idaresine tescil ettirilecek resmi bir adresiniz olması gerekir. Ayrıca işinizin durumuna ve büyüklüğüne göre de bir çalışma alanına ihtiyacınız olacaktır. Ama ofis kiralamak ve yaptırmak zor bir süreçtir. Kiralayacak bir ofis bulmanız, için ihtiyaçlarınıza göre yaptırmanız, stopajını ödemeniz, faturalarını takip etmeniz ve daha bir sürü şey yapmanız gerekir. Hazır ofis kiraladığınızda bunların hiçbiri ile uğraşmazsınız. Stopaj ödemesinden bile kurtulursunuz. İstediğiniz ve ihtiyaçlarınıza uygun ofise 1 gün içinde sahip olmuş olursunuz. Ve hazır ofislerin avantajları bunlar da bitmez. Hazır ofis sağlayıcıları üyelerine fiziki alan dışında bir sürü hizmet sunmaktadır. Kargo takibi, telesekreter hizmeti, yüksek hızlı internet ve modern tasarım bunlardan sadece bazılarıdır.

Hazır Ofis Avantajları

Hazır ofislerin mobilyaları döşenmiştir. Hazır ofise geçme kararı verildikten sonra evraklarınızı ve bilgisayarlarınızı taşıyarak kullanılmaya başlanır. Yüksek hızlı internet, kesintisiz elektrik ve güvenli yazıcılar ile donatılmış ortak çalışma imkanlarından faydalanılabilecek imkanlar sunar. Hazır ofisin kapısı ortak çalışma alanlarında üreten yaratıcı sınıf ve uluslararası bağlantılar imkan veren network ağına açılır. Hazır ofisler bulunduğu konum itibari ile marka prestiji sunar. Bu ofis türleri sessiz ve güvenlidir.

İlgili Yazılar