Guess Markası Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Guess Markası Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Guess, dünya çapında 80'den fazla ülkede denim, giyim ve aksesuar faaliyetlerini yürüten bir markadır. Bu nedenle, Guess bir saat üreticisi değildir.

Guess, dünya çapında 80'den fazla ülkede denim, giyim ve aksesuar faaliyetlerini yürüten bir markadır. Bu nedenle, bir saat üreticisi değildir.

Guess, saat tasarımı yapan bir moda markasıdır.   Her halükârda marka imajına uygun bir anlayışa sahip olup, ürün ve hizmetlerini kaliteden ödün vermeden sunmayı ilke edinmiştir.

Giyim endüstrisinde, Guess, tanıtılması gerekmeyen büyük, kendine güvenen bir markadır.

Guess Saat Tarihi

Guess Saati ilk olarak 1984 yılında Callanen International tarafından tanıtıldı.

Callanen International, Timex Corporation'ın tamamına sahip olduğu bir yan kuruluştur ve o zamandan beri Callen, dünya çapında Guess saatlerinin üretimi ve dağıtımından sorumludur.

Guess Saat Kalitesi

Guess bir Amerikan markasıdır. Diğer moda markaları gibi Guess de kendi saatlerini üretmiyor. Bunun yerine, kendi adı altında üretilmesine izin verir.

Çoğu moda markası, Fossil gibi başka markalardan saat yapan üreticileri tercih ediyor. Guess markası da aynı stratejiyi izliyor.

Guess marka saatler dayanıklı, su geçirmez ve klasik saatlerin gözdesidir. Ayrıca, sitesinden saat çeşitlerine ulaşabilirsiniz.