Gebze Keresteciler Sitesine En Uygun Kereste Çözümleri

Gebze Keresteciler Sitesine En Uygun Kereste Çözümleri
Dayanıklı, sağlam yapıları ile bilenen kereste ve tomruk ürünlerinin satışından şok fiyatlar
Ülkemizde bildiğiniz üzere belli başlı birçok orman ürünleri satan firmalar bulunmaktadır. Türkiye’de bilinen en merkezi yer İkitelli Keresteciler Sitesi olarak tanınmakta ve bilinmektedir. İstanbul’un en merkezi yerinde bulunan sanayinin içerisinde irili ufaklı birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalarda neredeyse tüm yerli ve ithal orman ürünlerini bulmanız mümkündür. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan orman ürünleri sanayi sitemizde İstanbul’da bulunan sanayi sitesi kadar epey büyük bir sanayidir. ciler sitesinde Bulgaristan’dan, Yunanistan’dan, Ukrayna’dan gelen çok sağlam keresteler bulunmaktadır.

Firmamız olarak Dünya üzerinde en iyi ürünleri sizlere teminatını sağlamaktayız. Gerek sanayi bölgesine gerekse kişi ve kurumlara hangi alanda kullanılacaksa o alana uygun tomruk ve kereste ürünlerini getirmekteyiz. İstemiş olduğunuz ürünlere özel fırınlama hizmeti ile içerisindeki nem miktarını en aza indirmekteyiz. Ürünlerimizde kesinlikle haşereler tarafından hiçbir şekilde zarar görmemiştir ve her türlü koşullarda kullanımı uygundur. İstenilirse Gebze’ye, İstanbul’a, Adana’da bulunan Ceyhan Keresteciler Sitesine istemiş olduğunuz keresteler yüklenerek sevkiyatını gerçekleştirebiliriz. Bizlerden tomruk ürününü alarak da istemiş olduğunuz keresteleri kendi atölyelerinizde kendiniz işlemlere tabi tutarak kullanabilirsiniz.

Bizimle Gebze üzerinden kereste ithalatı ve ihracatı gerçekleştirmek isterseniz eğer, yukarıdaki Gebze kereste yazı üzerine tıklayarak Bayındır Tomruk web sayfasına giderek bilgi alabilirsiniz. 2016 yılı içerisinde yapmış olduğumuz indirimler ve zengin çeşitlerimizden de kaçırmadan faydalanabilirsiniz.

Bulgaristan ülkesinden getirmekte olduğumuz Bulgar kereste ürünü hakkında bilgi ve fiyat almak için firmamız ile görüşerek en uygun fiyatı alarak, termin süresi geçirilmeksizin istemiş olduğunuz adrese teslimatını gerçekleştirebiliriz. Tüm ürünlerimiz ve faaliyetlerimiz için web adresimiz üzerinden ulaşınız. Bulgar kerestecilikte uygun fiyat ve hizmetin adresi.

Önemli ayrıntı: 04.12.2015 tarihinde çıkan yangın sonucu 30 iş yerinin de bulunduğu Ceyhan Keresteciler Sitesi tamamen yanmıştır.