Far Temizleme Kiti

Far Temizleme Kiti
Far temizleme kiti, farların temizlenmesini, parlatılmasını, daha iyi ışık yaymasını sağlamak için üretilmiştir. Araç farları genellikle polikarbondan üretilmektedir. Ve bu plastiğin dış ve dış yüzeyinin kirli olması ışığı çok iyi yansıtmamaktadır.

Far temizleme kiti, farların temizlenmesini, parlatılmasını, daha iyi ışık yaymasını sağlamak için üretilmiştir. Araç farları genellikle polikarbondan üretilmektedir. Ve bu plastiğin dış ve dış yüzeyinin kirli olması ışığı çok iyi yansıtmamaktadır. Gece yolculuklarında yolu net bir şekilde görememek ya da arabaların birbirini fark etmemesi kazalara neden olabilir bu yüzden farları mutlaka temiz tutmak gereklidir.

farları temizlemek için tüm gerekli malzemelere sahiptir. Polikarbondan üretilen bu plastik yüzeyi sadece silme ya da yıkama işlemiyle yeterince temizlenmemektedir. Buharlı bir şekilde ve belirli aparatlarla tertemiz hale gelecektir.

Far Temizleme Kiti Nasıl Kullanılır?

İlk olarak kit içerisinden çıkan solüsyonu far yüzeyine 10 cm mesafe ile püskürterek bir dakika bekleyin. Bu işlem yüzeydeki sarılığı yok edecektir. Far yüzeyini iyice temizlemek için zımpara yardımıyla dairesel olarak zımparalayın. Solüsyonu cihaz içerisine döktükten sonra akü bağlantısı sayesinde farlarınızı buhar yaparak temizleyin.

Farlarınız bu sayede tertemiz olacaktır. Sağlığınız için mutlaka eldiven giyin ve buharı kesinlikle solumayın. Far temizleme kiti almak için sitesine bakabilir bizlerden bilgi alabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı