Ev Taşıma İşlemi

Ev Taşıma İşlemi
Hayat şartlarının her geçen gün farklılaşması ve bazı oluşan durumlar neticesinde insanlar evlerini taşıma durumunda bulunabilirler. Ev taşıma kararı alınırken en çok dikkat edilen konu taşıma işlemidir. Eşyalara zarar verilmesi, kırılıp dökülmesinden endişe edilir. Hele ki eşyaların taşınılacak evi yüksek kattaysa nakliye şirketleri vazgeçilmez olur.

Yurtdışına taşıma işlemi yapılırken müşteriler firma seçimlerine çok dikkat etmektedir. Sunulan hizmetlerin kaliteli olması, eşyalara sigorta yapılması ve bunlarla birlikte uygun fiyatlarla ulaşılabilir olması tercih sebepleri olur.

 İnsanların ev eşyalarının güvenli bir şekilde taşınması için hizmet veren uluslararası taşımacılık şirketlerinde müşterilere ayrıcalıklı hizmetler sunan firmalar bulunmaktadır. Özel eşyalarının zarar görmeden taşınmasını isteyen kişiler firma seçiminde oldukça titiz davranırlar.

 Ev Taşıma İşlemleri ve Güvenilir Hizmetler

 Ülkeler arası iletişimin ve ulaşımın kolaylaşması ile ülkeler arası taşınma işleriminin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Tecrübe ve uzmanlıkla uluslararası taşımacılık işlemleri de kolaylık kazanmıştır. Sır lojistik uluslararası arası evden eve nakliyat, depolama, gümrükleme, lojistik, ithalat, ihracat ve dış ticaret üzerine hizmet veren firmadır. 1987 yılından beri İstanbul'da hizmet sunmaktadır.

 Ev eşyası taşıma ve depolama, paketleme, kurulum hizmetlerini bütün ülkelere sunmaktadır. Sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmetleri ile konusunda rakip firmaları arasında farkındalık yaratmaktadır.

 Sır lo5 ton jistik firması olarak K3 yurtiçi ofis taşımacılığı ve K1 yetki belgeleri bulunmaktadır. K1 yetki belgesi ile ticari amaçla eşya taşımacılığı yapılabilir yetkisi verilir. Şirketler için 75 ton kapasitesi, şahıslar için 25 ton taşıma kapasitesi bulunmaktadır.

 Avrupa’nın her ülkesinden Türkiye’ye ve Türkiye’den Avrupa’nın her ülkesine Zati eşya taşımacılığı ve sıfır mobilya taşımacılık yapılmaktadır.

 Sır Lojistik Firması

 Dünya çapında hizmet veren 10 tane ofisleri bulunmaktadır. Yüze yakın alanında gerekli bilgi ve tecrübeye sahip çalışanları bulunmaktadır. Tedarik lojistiğinden teslimata kadar kapsamlı lojistik hizmetleri bulunmaktadır. Alanında uzman ve güler yüzlü çalışanları ile taşınacak eşyaların paketlenmesi ve zarar gelmeden taşınması için gerekli özeni göstermeye gayret etmektedirler.

 Yıllardır verilen hizmetler ile kazandıkları tecrübeler ile daha güvenilir ve daha dinamik hizmetler sunmaktadır.

 Özel tasarlanmış kamyonları ve özel ambalajlama malzemeleri ile yüklenen eşyalar hasarsız ve sarsıntısız taşınılır. Taşınılan tüm eşyalarınız taşınma sırasında oluşacak tüm sorunlar için sigorta altına alınmaktadır. Uluslararası taşıma ve depolama Sır lojistiğin sunduğu imkanlar ile nesneler için nihai güvenlik ve koruma sağlar. Ev, ofis ve villa eşyaları garantili olarak kusursuz bir şekilde ambalajlanarak uzun süre dokunaklı olarak depolanır.

 Üst düzey güvenlik sistemleri ile 24 saat izlenerek oluşan tüm sorunları önlemek için izlenmektedir. Esnek depolama seçenekleri ile kısa, uzun ve orta vadeli tercihler sunulmaktadır.

 Eşyalarınızın güvenilir bir şekilde nakledilebilmesi, yüklenip boşaltılması, depolanması ve sağlıklı bir şekilde taşınabilmesi için darbeye, ısıya, rutubet’e ve kokuya karşı korunaklı malzemeler ile sarılması gerekmektedir. Sır lojistik eşyalara zarar gelmemesi için gerekli tüm önlemleri almaktadır.

 Sır Lojistik Firmasının Sunduğu Ayrıcalıklar

 ​​​​​​

 Yurtdışı taşımacılığı işlemlerinde garanti ve sigorta hizmeti veren firmalar bulunmaktadır. Sır lojistik firması bu konuda hizmet sunan ve müşteri memnuniyetini ilk sıraya koyarak işlemler gerçekleştirmektedir. Taşıma işleminde garantili hizmetler sunulmaktadır.

 Sunduğu Hizmetler

Lojistik

Depolama

Mobilya Taşımacılığı

Ev ve Ofis Taşıma

 Sır Lojistik

 Sizlerde ev taşıma, mobilya taşımacılığı, depolama ve benzeri alanlarda kaliteli ve güvenilir hizmet almak ve eşyalarınızın hasarsız ve sarsıntısız taşınabilmesi için gönül rahatlığı ile Sır lojistik firmasını tercih edebilirsiniz. Her türlü hizmetten yararlanabilmeniz için Sır lojistik firması bir telefon kadar uzağınızda bulunmaktadır.