En az 22 bin TL maaşla üniversitede iş imkanı! En az lise mezunları hemen başvurabilir

En az 22 bin TL maaşla üniversitede iş imkanı! En az lise mezunları hemen başvurabilir
İlkokul mezunu adaylar dikkat! Sözleşmeli personel alımı için kapılar açılıyor. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi iş ilanı yayımladı. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak yapılan değerlendirmede yazılı ya da sözlü sınav olmayacak. 22 bin liraya kadar maaş fırsatı! Başvuru şartları haberimizde...

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, personel alımı konusunda önemli bir adım atarak büro memuru ve çeşitli kadrolarda yeni personelleri bünyesine katmaya karar verdi. Üniversite, ilkokul mezunu olma şartını yerine getiren adayları değerlendirecek ve KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak başvuruları kabul edecek. Bu kararla birlikte, söz konusu alımlar için yazılı veya sözlü sınav uygulaması yapılması gerekmeyecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

1

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, yaş şartlarına uygun olma ve kamu haklarından mahrum olmama gibi temel şartlar aranıyor. Ayrıca, erkek adaylar için askerlik durumu da değerlendirilecek. Başvuran adayların belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmaları, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile ilgili özürlü bulunmamaları gerekmektedir. Ayrıca, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emeklilik veya yaşlılık aylığı alan adaylar başvuruda bulunamayacak. Çalışma saatleri dışında ve hafta sonları çalışmaya engel olmamak da başvuru şartları arasında yer alıyor.

Toplam 11 sözleşmeli personel alınacak ve bu pozisyonlarda çalışacak olan adayların maaşları, 22 bin liraya kadar çıkabilecek.

Başvurular, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yapılmalıdır. Başvuru adresi, "Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Alipaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:22 Merkez / Kütahya" olarak belirlenmiştir. Adayların KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre değerlendirileceği ve yazılı veya sözlü sınav yapılmayacağı da ilanda vurgulanmıştır.

17 Temmuz tarihinden itibaren başvuruların alınmaya başlanacağı ve adayların 15 gün içinde başvurularını gerçekleştirebilecekleri unutulmamalıdır.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin bu önemli fırsatı kaçırmamak için adayların başvurularını zamanında yapmaları büyük önem taşıyor. Sağlık alanında kariyer hedeflerini gerçekleştirmek isteyen ve üniversite bünyesinde sözleşmeli personel olarak çalışma fırsatını değerlendirmek isteyen adaylar, bu duyuruyu yakından takip etmelidir. Seçilen adaylar üniversitede sözleşmeli personel olarak istihdam edilecek ve maaşları, 22 bin liraya kadar çıkabilecektir.