Durex Prezervatif

Durex Prezervatif
1929’da London Rubber Company tarafından Birleşik Krallık’ta tescil edilen Durex prezervatifleri 85 yılı aşkın bir süredir dünya çapında cinsel sağlık ürünlerinde kullanılmaktadır. Ayrıca doğum kontrol ürünleri arasında en güvenilir markalardan biri olan durex, kendi alanında çeşitli ürünler üretmeye devam etmektedir. Ürünlerinin kaliteli yapısı sayesinde halen Türkiye’deoldukça tercih edilen markalardandır.

1929’da London Rubber Company tarafından Birleşik Krallık’ta tescil edilen prezervatifleri 85 yılı aşkın bir süredir dünya çapında cinsel sağlık ürünlerinde kullanılmaktadır. Ayrıca doğum kontrol ürünleri arasında en güvenilir markalardan biri olan durex, kendi alanında çeşitli ürünler üretmeye devam etmektedir. Ürünlerinin kaliteli yapısı sayesinde halen Türkiye’deoldukça tercih edilen markalardandır.

1950 yılında ilk sürgülü prezervatif, 1960 yılında ilk anatomik kondom ve 1990 yılında ilk Dünya Kalite Sertifikası ile Durex, yeni geliştirdiği ürünlerle güvenli cinsel ilişkiyi desteklemektedir. Marka, uluslararası konferanslarda prezervatif bağışlayarak gelişmekte olan ülkelerde AIDS salgınının önlenmesine yardımcı oluyor.

DurexÜrünleri Hakkında

Durex, ana ürün grubuna ek olarak masaj jelleri, kayganlaştırıcılar ve Play Vibrations gibi seks oyuncakları üreterek özellikle prezervatif alanında güvenli ve renkli bir cinsel yaşam sağlar. Bu kapsamda; Durex Classic ve ExtraSafe prezervatiflere ek olarak geliştirilen ultra ince, tırtıklı, çıkıntılı model farklı cinsel ilişki deneyimlerine katkı sağlayabilir. Seçtiğiniz ürünleri hemen sepetinize ekleyebilir,adresinin güvenliği ve kalitesiyle Durex prezervatif satın alabilirsiniz.