Davetiyede Çeşit ve Kalitenin Buluştuğu Güvenilir Adres

Davetiyede Çeşit ve Kalitenin Buluştuğu Güvenilir Adres
Düğün, nişan, sünnet, kına gibi organizasyonlardan önce, davetlilere iletilmek için özel bir davetiye arayışına giriliyor.

Bu durumda farklı ürün portföyüne sahip olan Davetiye Shop tercih edilebilecek güvenilir adreslerden birisidir. İstanbul Pendik' te bulunan Davetiye Shop, arayışlarının yanı sıra sipariş üzerine farklı adreslere de hizmet sunuyor.

Diğer Ürünleri

Davetiye Shop davetiye çeşitleri ile ön plana çıksa da farklı ürünlerin satışını sunuyor. Bebek hazırlıkları için bir çok ürün çeşidi bulunan firma da başlıca bebek şekerleri, mevlüt şekerleri yer alırken, sünnet şeker çeşitleriyle de her zevke uygun ürünler sağlıyor. Şekerlerin yanı sıra gelin adaylarının kına gecesi organizasyonlarında ihtiyaç duyabileceği bir çok üründe satışa sunuluyor. Kına gecesinde misafirlere dağıtılacak olan küçük hatıra amaçlı hediyelikler, gelin için eldiven, kına tepsisi, tef, sohbet balonları, kına ve daha bir çok ürün çeşidi sağlıyor.

Kolay Alışveriş İmkanı

davetiye ve kına ihtiyaçları için tercih edilen Davetiye Shop, web sitesi ile farklı şehirlerdeki müşterilerine de hizmet sunuyor. www.davetiyeshop.com aracılığı ile, davetiye çeşitleri internet aracılığı ile kolayca incelenerek, kampanyalar hakkında detaylı bilgiye ulaşılabiliyor. Ayrıca sunmuş olduğu WhatsApp sipariş hattı olan 0 531 874 58 99 numarası ile, merak edilen, bilgi alınmak istenilen konular için destek sağlanarak, her türlü davetiye ve şeker siparişleri bu hat ile alınıyor. Instagram hesabı olan davetiyeshopcom takip edilerek sosyal medyada gezerken ürün çeşitleri ve kampanyalara ulaşmak da mümkün oluyor.

Kalite ve Uygun Fiyatlı Ürünler

Davetiye Shop, şeker çeşitleri ve diğer ürünlerinde kaliteden ödün vermeden, müşterilerin güvenle alışveriş yapabilmesi imkanını sağlıyor. Web site de resimleri bulunan ürünlerin birebir geleceğine dair garanti vererek, gönül rahatlığı ile tercih edilebilecek bir adres olarak hizmet sağlıyor. Firma, kampanyalar sunarak her çeşit bütçeye uygun ürünü bir arada barındırıp, uygun fiyat ve kaliteyi bir araya getiriyor. Kredi kartına taksit avantajı sağlamasının yanında kapıda ödeme kolaylığı ile güvenli bir alışveriş sağlıyor.