CZN Burak'ın babası oğluna acımadı! Bu sözleri büyük bir kavgayı ateşleyecek

CZN Burak'ın babası oğluna acımadı! Bu sözleri büyük bir kavgayı ateşleyecek
Ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak, babası İsmail Özdemir'e karşı ciddi suçlamalarda bulunarak onun kendisini dolandırdığını iddia etti. Bu iddiaların ardından İsmail Özdemir ise olaya ilişkin çarpıcı bir açıklama yaptı. İşte o şok eden açıklama...

Ünlü sosyal medya fenomeni Muhammed Burak Özdemir, yayınladığı bir videoda babası İsmail Özdemir tarafından dolandırıldığını iddia ederek adının ve fotoğraflarının kullandığı mekanlardaki tabelaların indirilmesini talep etti.

Kanal D Haber muhabiri Buse Öztürk'e konuşan baba İsmail Özdemir ise, oğlunun suçlamalarının asılsız olduğunu belirtti. İsmail Özdemir açıklamasında, oğlunun yardımlarının sadece prim yapmak amacıyla yapıldığını ve gerçekten içinden gelerek hiçbir zaman yardım etmediğini iddia etti.

Eski eşi ve oğluna yönelik tepkisini dile getiren İsmail Özdemir, "Annesinin genlerini almış. Babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, sponsorluğunu da ben yaptım. Zaten iki sene öncesine kadar bakarsanız Burak diye bir şey yoktu" şeklinde ifadeler kullandı.

29 yaşındaki işletmeci Muhammed Burak Özdemir ise yeni girişimine tek başına devam ettiğini ve sürecin mahkemede olduğu için şu an için açıklama yapmayacağını belirtti.

Bu gelişmeler, sosyal medya ve magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Taraflar arasındaki anlaşmazlık ve suçlamalar, kamuoyunda merakla takip edilmeye devam ediyor. Olayın gerçek yüzü ise ilerleyen süreçte adli makamların incelemesine bağlı olarak ortaya çıkacak. (HABER MERKEZİ)