Bursa'nın şehidi Cengiz Poyraz Kasım ayında evlenecekti

Bursa'nın şehidi Cengiz Poyraz Kasım ayında evlenecekti
Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda teröristler tarafından bir eve yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak olması sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Cengiz Poyraz’ın cenazesi baba ocağına getirildi.
 

Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetlerinin sürdürdüğü operasyonlarda teröristler tarafından bir binaya yerleştirilen EYP'nin patlatılması sonucu yaralanan Bursalı Jandarma Uzman Onbaşı Cengiz Poyraz, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit oldu.


Acı haber, dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi Uğur Sokak’ta ikamet eden baba Yakup ve anne Ezine Poyraz'a verildi. Sokaktaki evler bayraklarla donatılıp, taziye çadırı açılırken, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık aileye taziyelerini iletti. Daha sonra yapılan duaların ardından Karaloğlu, Saldık ve Poyraz’ın yakınları ile Mardin’den Yenişehir Havalimanı’na uçakla gelen cenazeyi almaya gitti.


Yenişehir’den karayoluyla Ulus Mahallesi’ne getirilen şehidin cenazesi için helallik alındı. Şehidin yakınları da dua okunduğu sırada tabuta sarılarak, büyük üzüntü yaşadı.

Ardından yapılan duaların ardından cenaze merkez Osmangazi ilçesindeki Dikkaldırım Mahallesi’ndeki Mihraplı Cami’ne götürülecek. İkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Poyraz, Hamitler Mezarlığı’ndaki şehitliğe defnedilecek.

Ayrıca 1 kız kardeşi olduğu öğrenilen Poyraz’ın yakın bir zaman önce nişanlandığı ve kasım ayında evlenmeyi planladığı belirtildi.