Bitkisel Şampuan

Bitkisel Şampuan
Kimyasal şampuanlar sülfat ve benzeri zararlı maddeler içerdiğinden saçta doğal olarak üretilen yağları emer ve yağ dengesini bozar.

Kimyasal şampuanlar sülfat ve benzeri zararlı maddeler içerdiğinden saçta doğal olarak üretilen yağları emer ve yağ dengesini bozar. Öte yandan bitkisel özler ve doğal yapılar içeren çeşitleri saç derinizi onarır, saç büyümesini ve yeni saç köklerinin görünümünü destekler. Saçınızı her gün kimyasal şampuanla yıkamak saçın doğal yapısını bozar ve saç derisini çok kuru veya yağlı hale getirir. Bozulmuş yapısı nedeniyle saçlar daha fazla yıkamaya ihtiyaç duyar ve her yıkamadan sonra daha kolay yıpranır.

Bitkisel Şampuan İçeriği

Bitkisel şampuanın içeriği ve etkisi göz önüne alındığında her gün kimyasal ürünler yerine doğal bitkisel şampuan kullanmak daha güvenli ve sağlıklı olabilir. Saç tipinize göre seçeceğiniz bitkisel şampuan türünü kullanarak her gün saçınıza zarar vermek yerine saçınızı her yıkadığınızda saçınızı daha kalın hale getirebilirsiniz. Ayrıca saçlarınızı yıkarken kullanılan suyun çok sıcak veya çok soğuk olmaması saçınızın sağlığı için oldukça önemlidir. Ilık su kullanarak saçınızdaki nemi hapsedebilir, saçınızın güçlü ve parlak yapısını koruyabilirsiniz. Hizmet almak ve bitkisel şampuan ürünlerini incelemek için sitesini kontrol edin.