Binomo Ticaret Platformunun Genel Değerlendirmesi

Binomo Ticaret Platformunun Genel Değerlendirmesi
Daha önce hiç ticaret yaptınız mı? Peki ya online ticaret? Türkiye’de online ticareti kolaylaştırmak için düzgün ve güvenilir bir web sitesi var: Binomo. Binomo, 2014 yılında kurulmuş, Uluslararası Finans Komisyonu’nun A kategorisinden bir üyesi olan bir online ticaret platformudur.

Daha önce hiç ticaret yaptınız mı? Peki ya online ticaret? Türkiye’de online ticareti kolaylaştırmak için düzgün ve güvenilir bir web sitesi var: Binomo. Binomo, 2014 yılında kurulmuş, Uluslararası Finans Komisyonu’nun A kategorisinden bir üyesi olan bir online ticaret platformudur. Tüccarlara ister evden ister gittikleri bir seyahatten kısacası her ne zaman ve nerede isterlerse online ticaret yapma fırsatı tanır. Resmi web sitesi aracılığıyla bilgisayarınızdan işlem yapabileceğiniz gibi, App Store ve Google Play Store’dan indirdiğiniz uygulamalar ile de akıllı cihazınızdan istediğiniz her an ticaret yapabilirsiniz. Haftasonları bile!

Binomo nedir ve nasıl çalışır?


, sahip olduğunuz hesap türüne göre farklı sayıda varlık ile yatırım yapmanızı sağlayan bir online ticaret platformudur. Binomo’da ticaret yapmak için varlık seçmeniz gerekmektedir. USD / GBP gibi bir döviz çiftinden oluşabilir. Ayrıca birçok başka varlık türü vardır: emtialar, hisse senetleri, endeksler.

Örneğin, USD ve GBP para birimlerini seçtiğinizi farz edelim. Bu para birimlerinden belirlediğiniz süre içinde hangisinin yükselip hangisinin azalacağını tahmin etmeniz gerekir. Tahmininiz doğru olduğu takdirde Binomo hesabınıza elde ettiğiniz gelir yatırılır. Fakat bu bahsettiğimiz tahminleri oyun oynar gibi değil, sıkı çalışarak ve stratejileri öğrenerek yapmanız gerekir. Yatırdığınız depozitonun belli bir bölümünü veya tamamını kaybetme riskinizin her zaman olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Kaydolma ve siteye giriş


Binomo’nun resmi web sitesinin yer aldığı https://binomo.com/ linkine tıkladıktan sonra sağ üst köşede görünen sarı “Oturum Aç” butonuna tıklayarak siteye kaydolabilirsiniz. Facebook veya Google hesabınızla siteye bağlanabileceğiniz gibi, formu doldurarak da siteye kaydolabilirsiniz. Siteye kaydolmak için:

  • E-posta adresiniz
  • Üyelik için yeni bir şifre
  • Hesapta kullanmak istediğiniz para birimi
  • Müşteri Sözleşmesi’ni okuduğunuza dair onay gibi bilgilere ihtiyaç vardır.

Not! Binomo’ya kaydolurken hesabınız için seçtiğiniz para birimini daha sonradan değiştiremeyeceğinizi unutmayın.

Binomo Gelirinizi Banka Hesabınıza Aktarma


Binomo’da belirli bir süre ticaret yaptınız ve kar sağladınız. Peki bu karı nasıl hesabınıza aktarabilirsiniz? https://binomo.com linkinden hesabınıza giriş yaptıktan sonra ekrandaki “Kasa” butonuna tıklayın. Sermayenizi çekmeden önce bir form doldurmanız istenir. Bu formda:

  • Çekmek istediğiniz para miktarı
  • Ödeme bilgileriniz
  • Parayı çekme sebebiniz gibi sorular sorulur.

Binomo hesabınızdaki sermayeyi yerel banka hesabınıza aktarabileceğiniz gibi e-cüzdanlar ve farklı banka kartları gibi yöntemler de kullanabilirsiniz. Yalnızca dikkat etmeniz gereken nokta şudur: Binomo hesabınıza hangi ödeme yöntemi ile depozito yatırdıysanız, para çekme işlemi yaparken de aynı yöntemi kullanmalısınız. Binomo kullanabileceğiniz ödeme yöntemlerini kısıtlandırmaz. Ödemenizi aldıktan sonra başka bir depozito yatırma ve çekme işlemi için başka ödeme yöntemlerini de kullanabilirsiniz.

Binomo Hesap Türleri


Binomo’da demo hesap da dahil olmak üzere 4 farklı hesap türü vardır. Hadi onlara bir göz atalım:

Demo Hesap


Bu hesap başlangıç seviyesindeki tüccarların kendilerini geliştirmesi için tasarlanmıştır. Demo hesapta yalnızca sanal para ile işlem yapılır. Siteye kaydolduğunuzda antrenman yapmanız için Binomo, demo hesabınıza $1000 sanal para yatırır. Bu sayede farklı varlıkları deneyerek, sitedeki stratejileri uygulayarak veya kendi stratejilerinizi oluşturarak nasıl ticaret yapılacağını öğrenebilirsiniz.

Standart Hesap


Bu hesapta online ticaret yapmak için gerçek depozito kullanılır. Bu hesaba sahip olmak için minimum $10 depozito yatırmanız gereklidir. Kullandığınız ödeme yöntemine bağlı olarak çekmek istediğiniz gelirin hesabınıza yatma süresi değişse de genelde talebine bulunduğunuz andan itibaren 3 gün içerisinde sermayeniz hesabınıza yatar.

Gold Hesap


Bu hesapta online ticaret yapmak için gerçek depozito kullanılır. Bu hesaba sahip olmak için kümülatif $500 depozito yatırmanız gereklidir. Bu depozito farklı zamanlarda da yatırılabilir. Kullandığınız ödeme yöntemine bağlı olarak çekmek istediğiniz gelirin hesabınıza yatma süresi değişse de genelde para çekme talebine bulunduğunuz andan itibaren 24 saat içerisinde sermayeniz hesabınıza yatar.

VIP Hesap


Bu hesapta online ticaret yapmak için gerçek depozito kullanılır. Bu hesaba sahip olmak için kümülatif $1000 depozito yatırmanız gereklidir. Bu depozito farklı zamanlarda da yatırılabilir. Kullandığınız ödeme yöntemine bağlı olarak çekmek istediğiniz gelirin hesabınıza yatma süresi değişse de genelde para çekme talebine bulunduğunuz andan itibaren birkaç saat içerisinde sermayeniz hesabınıza yatar.

Binomo Turnuvaları


Binomo’da online ticareti daha keyifli hale getirmek için turnuvalar düzenlenir. Hesabınıza giriş yaptığınızda ekranda gördüğünüz kupa sembolüne tıklayarak turnuvalar kısmına gidebilirsiniz. Binomo’da hem ücretli hem de ücretsiz turnuvalar vardır. Ücretli turnuvaların katılım ücretleri farklı olabilir ve ödül havuzundaki miktar değişebilir. Turnuvalara masaüstü cihazınızdan katılabileceğiniz gibi mobil uygulamalar ve APK’dan da katılabilirsiniz.

Not! Binomo’da turnuvalar için farklı bir turnuva hesabı açılır ve turnuva bittikten sonra bu hesap kendiliğinden kapanır. Sürekli kullandığınız Binomo hesabınızla katılamazsınız.

Binomo Mobil Uygulamasını İndirin


Telefon veya tablet gibi farklı cihazlardan online ticaret yapmak isterseniz App Store veya Google Play Store’dan Binomo uygulamasını edinebilirsiniz. Üçüncü bir seçenek ise yalnızca android cihazlarda kullanılabilen Binomo APK’sı. APK’yı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz: https://binomo.com/tr/promo/android

Binomo Hakkında Görüşler


Binomo’yu anlamanın en iyi yolu platformu kullanan kullanıcıların yorumlarını okumaktır. Aşağıda sizinle bazı kullanıcıların görüşlerini paylaştık (yorumlar Youtube kanallarından alınmıştır):

Furkan Okumuş: “Ben denedim Banka kartıma çektiğim para 3 günde geldi”.

Uğur C: “Bende paparayla yatırdım ve dakikasında param Binomo’ya yattı yani güvenebilirsiniz.”

Ecem S: “Abi sen kralsın bugün sayende 300 tl kar yaptım sağ ol var ol.”

Baha Mustafa K: “Bu Binomo efsane bir şey 40 tl yatırdım ve bana geri dönüşü 102 tl oldu.”

Şeker D: “Sisteme 40tl ile gireyim dedim, bir haftada 500 küsür oldu ama çekmeyi denemedim hiç.”

Binomo Güvenilirdir

Binomo Türkiye’deki en güvenilir online ticaret platformları arasındadır. Uygulamanın, VMT (VerifyMyTrade) yani onaylanmış ticaret gibi sertifikaları bulunur. Dünyanın pek çok ülkesinde hizmet veren Binomo aynı zamanda App Store ve Google Play Store’da resmi uygulamalara sahiptir. Hem web sitesinden hem de uygulamalardan her gün binlerce insan Binomo ile ticaret yapmaktadır.

Binomo, sitenin güvenliğini artırmak için her kullanıcısından kimlik doğrulaması ister. Böylece kötü amaçlı kişileri platformda barındırmaz.

Sonuç


Ek gelir elde etmenin en iyi yollarından biri olan Binomo 2014 yılından beri pek çok ülkede pek çok insana hizmet sağlamaktadır. Yıllık denetimlerden geçip güvenilirliğini tescil ettirmektedir. Binomo müşteri memnuniyetini en çok önemseyen ticaret platformlarından biridir. Müşteri destek hizmetleri herhangi bir sorun yaşamanız halinde size yardımcı olmak için hazırdır. Bazı forumlarda sitenin kurallarına uymayan kullanıcıların olumsuz yorumlarına itibar etmeyiniz. , Türkiye’deki güvenilir ticaret ortağınızdır!