BİM Yeni Kataloğuyla İlgi Odağı Oldu!

BİM Yeni Kataloğuyla İlgi Odağı Oldu!
Zincir marketler arasında yer alan ve vatandaşın ekonomik açıdan tercih ettiği BİM’in 26 Mayıs Cuma günkü yeni kataloğu oldukça ilgi çekti.

Geçim şartlarının her geçen gün zorlaşması ve vatandaşın alım gücü gibi faktörlere rağmen BİM birçok ürünü uygun fiyat aralıklarında satışa sunmaya devam ediyor.

Birçok züccaciye ürünü, mutfak eşyası ve piknik malzemeleri uygun fiyatlarla 26 Mayıs Cuma günü vatandaşların satın alması için BİM raflarında yer alacaktır.

Birçok Ev Araç ve Gereci Uygun Fiyat Seçeneğinde!

Uzun yıllardır market sektöründe yer alan BİM kaliteli ve ekonomik ürün sloganıyla vatandaşlardan talep görmeye devam ediyor. Haftada iki gün aktüel ürün kataloğu sunan ve piyasa fiyatına göre hesaplı fiyat seçeneklerini belirleyen BİM 26 Mayıs tarihindeki ürünlerini de görücüye çıkardı.

Çekmece içi düzenleyicisi olan ve birçok kişinin tercihi 12 bölmeli çekmece düzenleyici ürünü 27 TL’ye bu cuma günü BİM raflarında yerini almaya hazırlanıyor. Pikniklerin ve dışarı oturmalarının vazgeçilmezi termoslar artık gün yüzüne çıkmaya başladı. İçeceklerin soğuk ya da sıcak olarak muhafaza edilmesini sağlayan çelik termos bu hafta cuma günü BİM’de vatandaşların beğenisine sunuluyor.

219 TL etiket fiyatı olarak sunulan çelik termos piyasa fiyatına göre oldukça cazip aralıklarda BİM’DE satışta olacaktır. Kahvaltıların vazgeçilmezi krep özel krep tavaları sayesinde oldukça pratik bir şekilde hazırlanıyor. BİM’de 26 Mayıs Cuma günü 75 TL gibi bir fiyatla alıcıların beğenisine sunulan diğer mutfak eşyaları arasında yer alıyor.

Farklı Kategorilerde Uygun Fiyat Seçeneği

Ekonomik açıdan zorlanan ve evindeki eksiklerini almak isteyen vatandaşlar zincir marketlerin fırsat günlerini takip etmeye devam ediyor. Salı ve cuma günleri aktüel ürünlerini müşterilerine sunan BİM bu kapsamda oldukça etkili ve işlevsel bir zincir market olduğunu ispatlar niteliğindedir.

Kaliteden ödün vermeden ve vatandaşın cebini de düşünen BİM 26 Mayıs Cuma günü birçok üründe uygun fiyat seçenekleri ve bütçe dostu olarak yine müşterilerin ilgi odağı haline gelmeye aday olarak görünüyor. Çeşit çeşit ürünlerle beraber oldukça geniş bir aralık sunan BİM müşteri taleplerine göre kendisini geliştirmeye devam ediyor.