Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Şaşırtan İndirim!

Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Şaşırtan İndirim!
Yaşanılan gıda enflasyonu ve ekonomik geçim şartları bu sene vatandaşın cebini fena yaktı.

Birçok zincir market ara ara enflasyona inat, temel gıda malzemelerinde indirim yolunu tercih ediyor. A101 marketler zincirinden gelen haberde ise temel gıda ürünleri arasında yer alan mutfakların vazgeçilmezi Ayçiçek yağlarında inanılmaz oranlarda indirime gidildiği haberi duyuruldu.

Ne zamana kadar geçerli olacağı ile ilgili de detaylı bilgilendirme yapan A101 marketleri Ayçiçek yağında yaşanan zamlara inat direnmeye devam ediyor.

Mutfaklarda yaşanan sıkıntı ve artan gıda enflasyonu en çok da emekliler ve asgari ücretle ekmeğini kazananları etkiledi. Şu zor günlerde dar gelirli vatandaşların en sık alışveriş yaptıkları marketler arasında yer alan A101, Ayçiçek yağında indirime gidildiği haberini kamuoyuyla paylaştı.

5 Litrelik Yağ İndirimde!

Uzun yıllardır market zinciri olarak varlığını sürdüren ve kaliteli ürünleriyle adını duyuran A101 marketleri, dar gelirli vatandaşların en çok alışveriş yaptıkları marketler arasındaki yerini koruyor. Son gelen habere göre A101 marketleri 5 Litrelik Vera marka ayçiçeği yağında indirim yapacağını duyurdu.

Pet şişe bidonlarında bulunan ayçiçeği yağlarının satış fiyatının 129 TL olduğu açıklaması geldi. Market zinciri olarak rakipleriyle adeta yarış halinde olan A101 marketlerinden gelen indirim haberi büyük ses getirdi.

Kaliteli ve Ekonomik Gıda Ürünleri

A101 kaliteden ve ucuzluktan vazgeçmeden halka hizmet sunmaya devam ediyor. Vera markalı 5 Litrelik Ayçiçek yağında yapılan indirim artan enflasyona karşı geldiklerini gösteriyor. Vatandaşın mutfaklarda en çok kullandığı temel gıda malzemeleri arasında bulunan Ayçiçek yağı, birçok markette fiyat artışı yaşamaya devam ediyor.

Kaliteli hizmet anlayışı politikası ile yolan çıkan A101 marketlerinden yapılan indirim haberi, vatandaşın cebinin bir nebze de olsa rahatlamasını sağladı.

İndirimi kaçırmak istemeyen dar gelirli vatandaşların yoğun ilgisi haber duyurulduktan sonra iyice arttı. Vera markalı 5 litrelik ayçiçeği yağlarında fiyatın 129 TL olarak güncellenmesi birçok vatandaşı da memnun etti. Halkın en sık alışveriş yaptığı marketler arasında yer alan A101 market zinciri, uyguladığı indirimler sayesinde birçok vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.