35 yaşından küçükler hemen başvursun! Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS şartsız personel alacak

35 yaşından küçükler hemen başvursun! Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS şartsız personel alacak
Emniyet Genel Müdürlüğü, 18-34 yaş aralığında KPSS'siz personel alımlarıyla gençleri istihdam ediyor. Farklı kadrolarda başvurular 24 Temmuz'a kadar devam ediyor. Başvuru şartları haberimizde...

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün önemli bir duyurusuna göre, yeni personel alımlarında yaş sınırının en önemli unsur olduğuna vurgu yapıldı. Artık 18 ile 34 yaş aralığında KPSS'siz personelleri bünyesine katmaya başlayan EGM, bu fırsatla genç ve yetenekli adaylara kapılarını aralıyor. Başvuruların son tarihi olarak 24 Temmuz belirlendi ve bu tarihe kadar başvuru şartlarını sağlayan tüm vatandaşların başvuru yapma imkanı olduğu açıklandı. Alımla ilgili detaylar ise titizlikle duyuruldu.

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE ARANAN NİTELİKLER

1

Muğla Polisevi Şube Müdürlüğü için aşçı ve temizlik görevlisi kadrolarına eklenecek yeni personeller için başvuru süreci resmi olarak başlatıldı. Bu alımlar, daimi ve deneme süreli çalışma şekliyle gerçekleşecek. Adayların başvuruda bulunabilmek için en az ortaöğretim en fazla ön lisans mezunu olması gerekmekte ve 18 ile 34 yaş aralığında olmaları şartı aranmaktadır.

Başvurular 20 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak ve 24 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek. İş arayanlar, İŞKUR üzerinden alım ilanlarına başvurabilecekler. Aşçı pozisyonu için iş ilanı numarası 00007665797 iken, Temizlik Görevlisi pozisyonu için iş ilanı numarası 00007665946 olarak belirlendi.