18-25 yaş arası tüm gençlere müjde verildi! Artık ücretsiz dağıtılacak

18-25 yaş arası tüm gençlere müjde verildi! Artık ücretsiz dağıtılacak
18-25 yaş arası gençlerin yüzü gülecek! Proje bu sene de devam ediyor, ücretsiz olarak dağıtılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 18-25 yaş arası gençler için düzenlenen projenin bu sene de devam edeceği öğrenildi. Aylarca ücretsiz kullanabileceksiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

18-25 YAŞ ARASI GENÇLERE ÜCRETSİZ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak 18-25 yaş arası gençlere müjdeli haberleri verdi. Geçtiğimiz sene Müzekart GNS projesi bu sene de devam ediyor. Bakan Bak konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Gençler, Müzekart GNS bu sene de ücretsiz olarak hizmetinizde olacak. Genç Ne Sever platformumuzla beraber gönlünüzden geçenleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz' dedi. Müzekart ile birlikte 18-25 yaş arası gençler ülke genelindeki 300'den fazla müze ve ören yerini ücretsiz şekilde ziyaret edebiliyor. 

müzekart projesi bu sene de devam edecek

Geçtiğimiz sene 1 Temmuz ve 1 Ekim tarihleri arasında uygulanan projeden 325 bin genç faydalandı. Bu sene ise proje 13 Temmuz tarihinde başlayarak 13 Ekim tarihin de sona erecek. Başvurular www.muzekartgns.com internet sitesi üzerinden yapılacak. Başvuru sonrasında mail olarak gönderilen QR kod ile birlikte müzelere ücretsiz olarak girilebilecek. Gençlik ve Spor Bakanı konu ile ilgili gençlerin hem tarihi hem sanatı yakından tanıma fırsatı bulacağını, proje ile birlikte kültürel zenginliğin keşfedilerek hayal güçlerinin artacağını söyledi. Müzekart projesi ile ilgili daha detaylı bilgiler www.gencnesever.com internet sitesinden ya da 444 0 433 çağrı merkezi numarasından öğrenilebilecek.