14 Ayar Bileklik Modelleri

14 Ayar Bileklik Modelleri
14 ayar bileklik, kadınların en çok tercih ettikleri mücevher tasarımlardır. Hediyelik olarak verilebilecek en zarif mücevherlerin başında gelir. 14 ayar bileklik modellerinde farklı iş ve nakışları bulmak mümkündür. Beyaz altın ya da sarı altın tasarımlarda özgün model seçenekleri de son derece fazladır.

14 ayar bileklik, kadınların en çok tercih ettikleri mücevher tasarımlardır. Hediyelik olarak verilebilecek en zarif mücevherlerin başında gelir. modellerinde farklı iş ve nakışları bulmak mümkündür. Beyaz altın ya da sarı altın tasarımlarda özgün model seçenekleri de son derece fazladır. Altın bilekliklerde nazar boncuğu gibi farklı taş ve desenler kullanılır. Zincir bileklikler kadar, kelepçe şeklinde bileklikler de son dönemlerde en çok tasarımı olan modellerdir. Altın mücevherlerde birbirinden güzel tasarımları bulmak için bazı sitelerin incelenmesi önerilir. Online satış ta yapan bu mücevher siteleri son derece rağbet gören satış siteleridir.

14 Ayar Bilekliklerde Güvenilirlik

14 ayar bileklik alacak olanlar için güvenilir satış yapan siteler her zaman talep gören yerlerdir. 14 ayar bileklikler, işçilik modellerinin de en fazla yer aldığı bilekliklerdir. Turkuaz taşlarla süslü bileklikler kadar, mine şeklinde tasarımlar da öne çıkar. Ürün tesliminde sertifika, garanti belgesi sunulması bu bilekliklerin tercih nedenleridir. Güvenilir mücevher siteleri içerisinde ilk sırada gelecektir.