Van'daki patlamada Osman Bodur şehit oldu

Van'daki patlamada Osman Bodur şehit oldu
Van'da Hacıbekir Mahallesi'nde meydana gelen bombalı saldırıda Terörle Mücadele Şubesinde polis memuru Osman Bodur, (Giresun) şehit oldu.

Van’ın Hacıbekir Mahallesinde şehit olan 2 polisin kimlikleri belli oldu. Şehitlerden biri Giresunlu Osman Bodur'du. Osman Bodur  Terörle Mücadele Şubesinde görev yapmaktaydı. Osman Bodur'la birlikte şehit olan arkadaşı Yakup Kurt'ta Samsun'luydu. 

Van’ın İpekyolu İlçesinin Hacıbekir Mahallesinde PKK tarafından döşenen el yapımı patlayıcı (EYP) zırhlı polis aracı geçerken patlatılmış Van Emniyetinden 2 polis şehit olmuştu.

Patlamada şehit olan 2 polisin kimlikleri belli oldu.

Şehitlerden Osman Bodur, (Giresun) Terörle Mücadele Şubesinde, Yakup Kurt (Samsun) ise Olay Yeri İnceleme Şubesinde görevli polis memurlarıydı.

Şehitler Van’da yapılacak törenin ardından memleketlerine uğurlanacaklar.

ŞEHİDİN ACISI GİRESUN'A DÜŞTÜ

Aslen Giresunlu olan ve daha önce Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde görev yapan Polis Memuru Osman Bodur, 2 yıldır görev yaptığı Van’da meydana gelen patlama sonucu şehit oldu.

Giresun Eynesil doğumlu olan ve son olarak Çaybaşı İlçe Emniyet Amirliği’nde görev yaparken şark görevi için Van’a tayin olan Polis Memuru 45 yaşındaki Osman Bodur, Van Hacıbekir Mahallesi’nde yola döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) zırhlı polis aracı geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düştü.





Evli ve üç çocuk babası olan Şehidin Ünye’deki TOKİ Konutlarında ikamet eden ailesine acı haberi Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler verdi.
Acı haberinin ailesine verilmesinden sonra ailenin oturduğu apartman Türk bayrakları ile donatıldı. Acı haberi veren polisler, şehidin eşi Fatma Bodur ve çocuklarını teselli etmeye çalıştı.